Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Z psychiatrické nemocnice uprchl pacient, má soudem nařízené ochranné ústavní léčení

Kriminalisté pátrají po jedenatřicetiletém muži, který uprchl ze zdravotnického zařízení na jižním Plzeňsku, kde má soudem nařízené ochranné ústavní léčení. Z psychiatrické nemocnice odešel už v neděli 25. září a do současné doby nevrátil a ani o sobě nepodal žádnou zprávu.

„Hledaný by se mohl zdržovat na území Jihočeského kraje, kde má rodinné vazby. Muž je vysoký 170 cm, má oválný obličej, hnědé krátce střižené vlasy, šedo - modré oči a neoholené strniště. Při útěku měl na sobě ústavní teplákovou soupravu a košili. Na hřbetu pravé ruky má vytetované tři číslice sedm,“ informovala mluvčí policie Eva Červenková. Pohřešovaný není nebezpečný, ozbrojený a ani netrpí žádnou nakažlivou chorobou.

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledané osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pohřešovaný muž, pátrání, ochranné léčení, psychiatrická nemocnice, Plzeňský kraj, Policie České republiky, Jihočeský kraj, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z psychiatrické nemocnice uprchl pacient, má soudem nařízené ochranné ústavní léčení  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.