Počasí dnes13 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Elektrické vedení zpřetrhal padající topol, který na zahradě kácel muž se ženou. Několik obcí bylo bez proudu

Scénu z oblíbeného večerníčku Pat a Mat připomíná případ, který teď vyšetřuje policie na Domažlicku. Dvojice tam při kácení stromu zpřetrhala elektrické vedení a připravila tak o dodávky elektřiny několik obcí.

„Policisté ze Kdyně prověřují případ poškození obecně prospěšného zařízení, ke kterému došlo v jedné z menších obcí na Kdyňsku. Třiašedesátiletý muž a osmapadesátiletá žena společně káceli na svém pozemku topol, který svojí vrchní částí spadl na nadzemní elektrické vedení a způsobil zkrat. Tím došlo na téměř hodinu k přerušení dodávky elektrické energie pro několik obcí v okolí Kdyně a Všeruby,“ popsala nevydařenou akci mluvčí policie Barbora Šmaterová.

Policisté z obvodního oddělení Kdyně ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení z nedbalosti.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky kácení stromu, padající topol, káceli strom, přetržené vedení, nešel proud, Pat a Mat, okres Domažlice, Kdyně, Všeruby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Elektrické vedení zpřetrhal padající topol, který na zahradě kácel muž se ženou. Několik obcí bylo bez proudu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.