Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Primátor Martin Baxa měl negativní i druhý test na covid, už mohl opustit karanténu

Do svého úřadu se může vrátit od pondělí primátor Plzně Martin Baxa (ODS). Od neděle 13. září byl v domácí karanténě potí, co přišel do kontaktu s člověkem pozitivně testovaným na covid-19. dnes se primátor dozvěděl, že je zdravý.  

„Obdržel jsem SMS z hygieny. Druhý test na covid je negativní. Preventivní karanténa ukončena. Hned jsme vyrazili na vycházku,“ oznámil v sobotu na sociálních sítích primátor a poslanec Martin Baxa.

„V pátek 11. září jsem obdržel informaci od člověka, se kterým jsem byl v kontaktu, že má pozitivní test na COVID-19. Ihned poté jsem zrušil veškerý svůj další plánovaný program a spojil jsem se s Krajskou hygienickou stanicí Plzeňského kraje. Sice se jednalo o kontakt velmi krátký a venkovní, ale přesto mě KHS odeslala na testování,“ sdělil před týdnem Baxa, který dočasně řídil úřad z domova.

Ohodnoť článek

Foto Facebook Martin Baxa

Štítky karanténa, priimítor Martin Baxa, COVID-19, testování, negativní test, Martin Baxa, primátor, ODS, Plzeň, Krajská hygienická stanice, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Primátor Martin Baxa měl negativní i druhý test na covid, už mohl opustit karanténu  |  Koronavirus  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.