Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Náklaďák nečekaně vletěl do prostoru čerpací stanice a narazil do osobáku, jehož řidička tam tankovala benzín

O obrovském štěstí může mluvit řidička Fordu Fusion, která na čerpací stanici ve Kdyni na Domažlicku tankovala benzín do svého vozidla. Ve zdraví totiž zázračně vyvázla z nehody, kdy do jejího zaparkovaného automobilu nečekaně narazil nákladní automobil. Ten vletěl do prostoru čerpací stanice poté, co jeho řidiče pravděpodobně postihly náhlé zdravotní problémy.   

„Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že osmapadesátiletý řidič nákladního vozidla jedoucí od Domažlic před obcí Kdyně odbočil vlevo na čerpací stanici a při průjezdu mezi výdejními stojany pohonných hmot narazil boční částí nákladní soupravy do osobního automobilu Ford Fusion. S ním tam parkovala sedmatřicetiletá řidička z důvodu tankování,“ informovala mluvčí policie Barbora Šmaterová.

V okamžiku nehody se žena naštěstí nacházela v bezpečné vzdálenosti od svého vozidla a nic se jí nestalo. Zraněného řidiče náklaďáku z místa střetu odvezla záchranná služba. „S ohledem na jeho zdravotní stav u něj nebylo možné provést dechovou zkoušku, a tak byl proveden odběr krve. U řidičky osobního vozidla byla přítomnost alkoholu vyloučena dechovou zkouškou,“ uvedla mluvčí policie. Okolnostmi a přesnou příčinou dopravní nehody se policisté i nadále zabývají. V tuto chvíli nemohou vyloučit, že za dopravní nehodou stojí náhlá zdravotní indispozice řidiče nákladní soupravy.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, střet osobáku s náklaďákem, čerpací stanice, zdravotní indispozice, nehoda na čerpací stanici, Domažlicko, Ford Fusion, Kdyně, okres Domažlice, Domažlice, benzín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náklaďák nečekaně vletěl do prostoru čerpací stanice a narazil do osobáku, jehož řidička tam tankovala benzín  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.