Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zmatený muž vyrazil na pivo bez kalhot i spodního prádla, pomoc přivolal kamarád

Hlídka městské policie přivolala záchranáře na pomoc třiapadesátiletému muži, který si vyšel ven na procházku do plzeňských ulici bez kalhot i bez spodního prádla. Na jednání muže upozornil krátce předtím strážníky městské policie jeho kamarád, který se oprávněně obával o jeho zdraví.

Na městskou policii se obrátil v sobotu dopoledne zoufalý pětačtřicetiletý muž, který si nevěděl co počít se svým kamarádem. „Společně se domluvili na práci a on ho přijel vyzvednout k němu domů. Dost ho překvapilo, když jeho kamarád vyšel ven jen v tričku, bundě a botách, bez kalhot a spodního prádla. Přitom mu sdělil, že si jde pro pivo. Zastavit se mu ho ale už nepodařilo,“ popsala událost mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Hlídka oba muže nalezla nakonec ve Sladkovského ulici. Při prvním pohledu bylo patrné, že polonahý muž není v pořádku, ale test na alkohol prokázal, že nic nepil. „Při následném rozhovoru vyšlo najevo, že dotyčný trpí depresemi a jeho zdravotní a psychický stav není v pořádku. Strážníci tedy přivolali na místo záchranáře, kteří si muže převzali do své péče a převezli jej k dalšímu vyšetření do nemocnice,“ dodala mluvčí městské policie.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky městská policie, zmatený muž, záchranná služba, spodní prádlo, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zmatený muž vyrazil na pivo bez kalhot i spodního prádla, pomoc přivolal kamarád  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.