Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Trojice záchranářů z Plzeňského kraje získala na Dnech NATO ocenění za boj s covidem 19

V rámci speciální akce s názvem "Poděkování těm, kteří nás chrání" převzali na Dnech NATO oficiální medaile a poděkování za nasazení bezpečnostních sborů a složek IZS proti covid-19 za Zdravotnickou záchrannou službu Plzeňského kraje Pavel Němec (Plzeň - město), Denisa Ralbovská z Útvaru krizového řízení ZZS PK a Roman Hazmuka (Plzeň - město).

Všichni ocenění se přímo podíleli nepřetržitou prací nad rámec svých běžných pracovních povinností na tažení v boji proti novému typu koronaviru.

Oficiální poděkování za boj s koronavirovou pandemií pak převzali navržení zástupci ze složek IZS v neděli v poledne. Medaile jim předal ministr vnitra ČR Jan Hamáček a generálporučík Drahoslav Ryba, generální ředitel Hasičského záchranného sboru ČR.

Dny NATO a Dny vzdušných sil AČR patří každoročně k nejparádnějším leteckým akcím. V minulých letech se jich na ostravském Letišti Leoše Janáčka pravidelně učastnilo více než dvě stě tisíc diváků. Letos, právě kvůli koronaviru, musela být jejich podoba skromnější. Na ploše se pohybovala pouhá tisícovka pozvaných hostů, několik dalších tisíc lidí však sledovalo program zvenčí areálu. 

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto Archiv Denisy Ralbovské, ZZS PK

Štítky Záchranná služba, ocenění za boj s covidem, Dny NATO, COVID-19, NATO, Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje, Plzeň, Plzeňský kraj, Pavel Němec, Jan Hamáček, Drahoslav Ryba, Dny NATO v Ostravě, Hasičský záchranný sbor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trojice záchranářů z Plzeňského kraje získala na Dnech NATO ocenění za boj s covidem 19  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.