Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jak slíbil, tak učinil, Honzík Kubiš (10) poděkoval Domažlické nemocnici koncertem

Originálním způsobem poděkoval desetiletý Honzík Kubiš zaměstnancům Domažlické nemocnice za zvládnutí koronavirové krize v okrese, kde byl největší výskyt covid-19 pozitivních osob. Slíbil totiž, že až opadne koronakrize, přijede do nemocnice osobně zahrát a zazpívat. A svůj slib dodržel.

Na začátku dubna Honza jako jeden z prvních dárců přinesl do nemocnice ušité roušky. A byl také jedním z mnoha obyvatel Domažlicka, kteří poslali do nemocnice vzkaz, v nichž zdravotníkům, ale i celému personálu nemocnice vyjadřovali díky a uznání za práci nejen v době pandemie.

„V jedné věci byl ale desetiletý Honzík Kubiš originální. Při předávání roušek a následně na facebooku nemocnice slíbil, že až to všechno skončí, tak všem přijede zahrát a zazpívat písničku. A jak slíbil, tak také učinil,“ uvedl mluvčí krajských nemocnic Jiří Kokoška.

Se svoji kamarádkou písničkářkou a herečkou pražské Ypsilonky Janou Šteflíčkovou zahrál Honza ve vestibulu Domažlické nemocnice tři písničky, z nichž jednu sám složil (Motýl). A nemocici dal Honza další slib. za jeho další slib. Až bude dospělý, stane se lékařem a pokud možno, tak samozřejmě v Domažlické nemocnici.

Ohodnoť článek

Foto NPK

Štítky COVID-19, koronavirus, Plzeňský, Domažlicko, Domažlická nemocnice, koncert, poděkování, Domažlická nemocnice, a.s., nemocnice, koronavirová krize, Jana Šteflíčková, Studio Ypsilon, Facebook, okres Domažlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak slíbil, tak učinil, Honzík Kubiš (10) poděkoval Domažlické nemocnici koncertem  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.