Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zatím ještě nejsme na nule, tři nové případy nákazy covid-19 má Plzeňský kraj

Tři nové případy nákazy koronavirem přibyly na území Plzeňského kraje oproti údajům ze sobotního večera. Celkem se tak v našem regionu od počátku epidemie nakazilo už 634 lidí. V souvislosti s nkapu evidují hygienici 13 úmrtí starších osob. Z nemoci už se vyléčilo 353 pacientů.

O jednoho pacienta více s pozitivním testem na covid-19 má Domažlicko, Tachovsko i město Plzeň. I nadále má nejvíce nakažených Domažlicko, kde bylo už celkem 339 nemocných. Z nich se ale už 172 vyléčilo. Na Klatovsku je pozitivně testovaných 86 lidí, uzdravených je 57. V Plzni - městě je počet nakažených 79, naproti tomu se 60 z nich už uzdravilo.

Na Tachovsku je 53 případů nákazy a 27 vyléčených osob, jižní Plzeňsko má 44 nakažených a 20 uzdravených, severní Plzeňsko 27 nemocných a 14 vyléčených. Nejméně zasažené je Rokycansko s pouhými šesti případy, tři lidé se už uzdravili.

Ministerstvo zdravotnictví uvádí k dnešním 17:30 v Plzeňském kraji 632 případů. S počtem 108,48 nakažených na 100 tisíc obyvatel je Plzeňský kraj v porovnání s ostatními kraji a hlavním městem pátým nejvíce zasaženým regionem onemocněním covid-19 v Česku.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky COVID-19, koronavirus, statistika, počet nakažených, Plzeňský, Plzeňský kraj, infekční onemocnění, Plzeň, okres Tachov, okres Domažlice, Ministerstvo zdravotnictví České republiky, okres Klatovy, Česko, okres Rokycany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím ještě nejsme na nule, tři nové případy nákazy covid-19 má Plzeňský kraj  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.