Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Primátor Plzně informuje občany ve speciálním on-line pořadu o situaci ve městě

Primátor Plzně i další členové vedení města aktuálně promlouvají k občanům o nejnovějších opatřeních platících na území metropole online na Facebooku města - Plzeň.eu či na YouTube kanálu - město Plzeň. Už druhý díl vysílání je plánovaný na neděli 15. března od 19:00 hodin.

„Cílem pořadu Plzeň aktuálně je občanům přiblížit konkrétní opatření, která jsou zaváděna na území města Plzně v souvislosti se šířením nákazy koronaviru a s vyhlášeným nouzovým stavem, který platí pro Českou republiku od čtvrtka 12. března od 14:00 hodin,“ uvedla mluvčí magistrátu Eva Barborková.  

V prvním díle odvysílaném v sobotu vystoupili primátor města Martin Baxa (ODS) společně s radním pro oblast bezpečnosti Martinem Zrzaveckým (ČSSD) a velitelem Městské policie Plzeň Markem Šilhanem. Tématem byla aktuálně zavedená vládní opatření, která se týkala především zákazu maloobchodního prodeje a prodeje služeb v provozovnách.

Druhý díl v neděli 15. března od 19:00 hodin se bude věnovat především opatřením v městské hromadné dopravě v Plzni. Vystoupí primátor města Martin Baxa společně s náměstkem pro oblast dopravy a životního prostředí Michalem Vozobule (TOP09).

Ohodnoť článek

Foto Richard Beneš

Štítky vláda, koronavirus, omezení, Plzeň, primátor Martin Baxa, doprava, video, Facebook, Martin Baxa, ODS, Česko, ČSSD, Michal Vozobule, TOP 09

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Primátor Plzně informuje občany ve speciálním on-line pořadu o situaci ve městě  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.