Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oční ordinace EUC Kliniky Plzeň rozšiřuje péči o dětské pacienty

PR článek

Na aktuální nedostatek očních lékařů, kteří se věnují dětským pacientům, reaguje EUC Klinika Plzeň se sídlem na Denisově nábřeží 4. Od 1. října tohoto roku proto nabízí možnost očního vyšetření u dětí od 3 let věku.

„Praxe ukazuje, že nepodchycená nebo pozdě zjištěná oční vada u malých dětí a dětí předškolního věku představuje pro jejich další rozvoj významnou komplikaci,“ říká oftalmoložka MUDr. Michaela Šašková z EUC Kliniky Plzeň.

V rámci péče o dětské pacienty nabízí EUC Klinika Plzeň vyšetření jak zánětů předního i zadního segmentu oka, vyšetření při alergických očních projevech, vyšetření očního pozadí (diabetes I. typu), tak i preventivní vyšetření dětí s pozitivní rodinnou anamnézou, jakou je tupozrakost, refrakční vada nebo strabismus (šilhání).

„Návštěvu v naší ambulanci doporučuji i v případech, kdy při screeningovém vyšetření, např. v rámci docházky do mateřské školy, je dítěti zjištěn hraniční nebo patologický výsledek nebo si dítě stěžuje na bolesti hlavy. Většina včasně podchycených očních vad je řešitelných, důležité je odborné vyšetření v co možná nejútlejším věku – refrakční vady u dětí dokážeme vykorigovat, využíváme i moderního řešení myopie díky brýlovým čočkám Miyosmart,“ dodává oční lékařka MUDr. Michaela Šašková.

Pokud máte podezření, že oči nebo zrak Vašeho dítěte nejsou úplně v pořádku, neváhejte a kontaktujte EUC Kliniku Plzeň a objednejte se na vyšetření.

Oční ordinace pro dětské pacienty funguje každou středu od 1. 10. 2023. Objednávky na tel.: 378 218 111 (recepce)

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky EUC Klinika Plzeň, oční ordinace, dětští pacienti, oftalmolog

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oční ordinace EUC Kliniky Plzeň rozšiřuje péči o dětské pacienty  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.