Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Do Fakultní nemocnice v Plzni už přiletěl Ježíšek

PR článek

Fakultní nemocnice v Plzni již osmým rokem rozsvěcuje Vánoční strom splněných přání. Každý rok široká veřejnost pomáhá fakultnímu Ježíškovi s dárky pro dětské i seniorské pacienty.

,,V našem fakultním Vánočním stromu splněných přání máme pacienty dětského hematologicko-onkologického oddělení s jejich konkrétním přáním. V jiných ozdobičkách jsou další oddělení, kde se děti léčí s úrazy nebo jinou nečekanou chorobou," uvádí Fakultní nemocnice Plzeň na svých webových stránkách.

Fakultní nemocnice Plzeň tedy oslovila širokou veřejnost s nabídkou konkrétních i méně konkrétních přání pod stromeček, které dobrovolně věnují na jednotlivá dětská oddělení, ale také na oddělení, která pečují o seniory.

Projekt každoročně funguje tak, že si pod každou ozdobičkou na vánočním stromku, rozkliknete příslušné oddělení buď s konkrétními, nebo i s obecnějšími požadavky a vyberete si, co na kliniky věnujete. Pod každou ozdobou a tedy vybranou kategorií se zaregistrujete a dárky věnujete do 7 dnů od data rezervace, aby se všem pacientům jejich přání skutečně splnily.

Tento krásný projekt koná dobro na všech frontách. Radost z dárků nemají jen pacienti, doktoři, sestřičky nebo vedení nemocnice, ale i ti, kteří dárky darují. Jak řekl Mgr. Daniel Kůs, zastupitel Plzně: ,,Dávat dělá větší radost, než dostávat.“ Projektu si všiml na webu fakultní nemocnice a rozhodl se věnovat 50 hraček na jednotlivá dětská oddělení, které předával společně s kolegyní. Přece jen 50 hraček, není málo. Charitativním projektům se věnuje dlouhodobě nejen v soukromém životě, ale také v rámci své firmy.

Konat dobro by se mělo neustále, nejen o Vánocích. Dělat dobré skutky a pomáhat potřebným je kord v této době více než důležité.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky nemocnice, dar, Vánoce, Strom splněných přání, Daniel Kůs, Fakultní nemocnice Plzeň, pacient, vánoční stromek, Ježíšek, projekt, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Fakultní nemocnice v Plzni už přiletěl Ježíšek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.