Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Majiteli baru se hlásí prodejci ze zrušených adventních trhů, kterým nabídl zdarma k využití předzahrádku

Obrovský ohlas má soukromá inciativa majitele plzeňského Forestbaru v Pražské ulici, který prodejcům ze zrušených Adventních trhů zdarma nabídl k využití předzahrádku u jeho podniku. Aktuálně jedná s několika zájemci, kteří by na předzahrádce chtěli prodávat své vánoční zboží. Dalším trhovcům se ozvali organizátoři jiných předvánočních akcí, kteří jim také nabídli možnost prodeje.  

„Mám aktuálně rozjednané dva vážné zájemce, kteří chtějí využít naši předzahrádku. Konkrétně se jedná o prodejce šperků a dalších ručně dělaných ozdob. Další pán prodává ručně tkané textilní zboží a podobné produkty. Uvidíme jak to klapne,“ uvedl majitel Forestbaru Milan Plachý. Ten se dočkal na sociálnch sítích i velmi pozitivních reakcí od veřejnosti. 

Pomocnou ruku nabízí trhovcům v reakci za nečekaně zrušené Adventní trhy majitel známého plzeňského Forestbaru. Bezplatně hodlá poskytnout prodejcům vánočního zboží do užívání předzahrádku, kterou má před svým podnikem v Pražské ulici v centru...

Plzeňský podnikatel v neděli prostřednictvím našeho webu Plzeňská Drbna vyzval ke stejně vstřícnému kroku i majitele dalších barů, kaváren a restaurací, které mají nevyužité předzahrádky, aby pomohli prodejcům ze zrušených Vánočních trhů. Ti totiž minulý týden den ze dne přišli o možnost výdělku v důsledku vládního nařízení, kterým se zakázaly vánoční trhy. „Máme pozitivní informace o tom, že se nám daří propojovat prodejce s organizátory jiných trhů a dalších předvánočních akcí, které nejsou zrušené, kde by mohli nabízet své zboží,“ zmínil Milan Plachý.

Majitel Forestbaru svoji předzahrádku umístěnou hned za rohem u náměstí Republiky nabízel prodejcům ze zrušených trhů k využití bezplatně, včetně elektřiny, vody i zázemí uvnitř podniku.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Forestbar

Štítky vánoční trhy, zrušené vánoční trhy, Forestbar, prodejci, vánoční zboží, Plzeň, předzahrádka, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Harabaska

Zákaz předvánočních et item adventních trhů je jen dalším důkazem slabomyslnosti vládnoucí v českých orgánech a institucích. Krásně to dokládá fotografie ze Smíchovského OC Nový Smíchov, kde okolo tzv. Food court je natažena páska, protože tam se konzumovat nesmí, a o dva metry - pod toutéž střechou - dál lidé konzumují v restauraci. Idiocie s otiskem vládního palce. Hlavně něco stupidního vymyslet, aby se zacpala huba křiklounům, že se nic nedělá. Tak holt se dělají blbiny.

Středa, 1. prosince 2021, 08:50Odpovědět

Majiteli baru se hlásí prodejci ze zrušených adventních trhů, kterým nabídl zdarma k využití předzahrádku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.