Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

UDI Group připravuje u Plzně stavbu logistického centra za 2 miliardy

Společnost GFB Czech ze skupiny UDI Group připravuje u Plzně stavbu logistického centra na 33 hektarech za dvě miliardy korun. Jde o druhou etapu logistického areálu Přehýšov na severu Plzeňska u dálnice D5. Developer už získal rozhodnutí o umístění stavby, informoval dnes jeho mediální zástupce Radek Stavěl.

"Dalším krokem je získání stavebního povolení. Záměrem je výstavba logistického areálu se skladovými halami o velikosti 100 tisíc metrů čtverečních," uvedl. Projekt zahrnuje kromě technických budov výstavbu velkoprostorové haly o půdorysu 640 x 170 metrů a výškou přes 12 metrů.

Developerská skupina UDI Group, která působí v Česku, Polsku, Srbsku a Maďarsku, se zaměřuje na bytovou výstavbu. Realizuje také administrativní, obchodní a logistické projekty, jde například o Sázava Logistics Park, tedy logistické centrum u dálnice D1 poblíž Ostředku, kde vznikají čtyři haly o celkové ploše téměř 50 tisíc metrů čtverečních.

UDI Group má za sebou více než 100 hotových projektů a 3000 prodaných bytů. V roce 2019 tvoří portfolio 17 projektů investici zhruba 25 miliard korun. Společnost založil Radek Menšík a jako vlastník skupinu rozvíjí 25 let.

Autoři | Foto UDI Group

Štítky ČR, reality, zóny, firmy, Plzeňský, Plzeň, projekt, stavba, Plzeňský kraj, Přehýšov, Polsko, Česko, Srbsko, Maďarsko, Sázava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

UDI Group připravuje u Plzně stavbu logistického centra za 2 miliardy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.