Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Léto je tady a Wolt je připraven! Kurýři po Plzni rozváží zmrzliny, studené drinky a jiné dobroty

PR článek

Už jste se po dlouhé zimě taky těšili na léto? Na sluníčko, dlouhé večery a vysedávání na zahrádkách? Plzeň znovu ožívá a letní atmosféra se probouzí ve všech jejích koutech i zákoutích. Pozlacené fontány na náměstí tryskají a září víc než kdy jindy, Strouha se stává hlavním městským odpočivadlem a Bolevák už dávno zahájil plavkovou sezónu.

Ne každý letní den je ale jako dělaný na korzování po městě a opalování se venku. I sluníčka je někdy prostě moc a taková vychlazená sedačka v obýváku, studená kachličková podlaha v kuchyňském koutě, stinný balkon, dvůr nebo zahrádka jsou občas těmi nejlepšími letními destinacemi k oddechu, zvlášť v takovém parnu.

To ale neznamená, že si doma nedopřejete chlazených letních specialit, ať už zrovna poleháváte u rybníka nebo na podlaze v kuchyni! Wolt proto vytipoval podniky a obchody, které vás ochladí a postarají se o letní atmosféru i u vás doma. Spolehnout se můžete například na oblíbený Fresh Bar plný čerstvého ovoce, restaurace rozvážející zmrzliny, království ledových čajů Tropicano, zásobárnu organických produktů BIOLOGICO nebo plzeňskou online vinotéku Merlot d´Or.

Fresh Bar na Pražské (nebo jeho pobočka v Galerii) denně připravuje osvěžující nápoje, smoothies a sladké svačinky, které v létě prostě přijdou vhod. Máte-li chuť na čerstvě namíchané ovocné mixy, můžete si vybrat třeba Ovocný sen z jahod, borůvek, malin a jablka, Detox z mrkve, pomeranče, zázvoru a jablka, Na zdraví z grepu, pomeranče a limetky nebo Pozdrav slunci z ananasu, banánu, citronu, zázvoru a jablka. Na své si ale přijdete, i když jste zrovna After party (červená řepa, mrkev, celer a jablko) nebo chcete prostě jen něco Na povzbuzení (mango, maliny a pomeranč). To vše na Woltu ještě doplňuje bohatá nabídka milkshaků, letních limonád, jogurtových nápojů, ledových káv a v neposlední řadě ovocných smoothie bowls, na které se sbíhají sliny i v tom největším horku.

Máte-li ale náladu spíš na lehký oběd a opravdovou chuť léta si chcete vychutnat až po něm, výborné řešení nabízí americká restaurace New York Burger & Chicken & Pizza a turecké bistro Alanya Kebab.  Ač to tak nezní, oba podniky na Woltu nabízí mnoho lehkých pokrmů. První možnost kromě klasiky jménem Caesar připraví třeba New York Salad. V druhém případě se vám potom dostane třeba salátu s fetou nebo zeleniny s extra porcí grilovaného masa. Ale k jádru pudla, v obou variantách můžete obědové klání zakončit zmrzlinou! A to tou nejlepší z nejlepších. Z plzeňského New Yorku až k vám totiž může dorazit lahodné balení Ben Jerry's nebo Algidy. Z místního kousku Turecka zase kromě Ben Jerry's i dobroty od Magnum.

Zlatá éra bubble tea už je sice za námi, ale lepší zůstanou, a proto si i v Plzni můžete objednat čaje z Tropicano. Bubble tea totiž není novodobý výmysl pro teenagery, je to oblíbený tchajwanský nápoj, který osvěží a osladí jakýkoliv den. A partnerští kurýři Woltu vám proto dovezou třeba oblíbené mléčné a ovocné čaje různých druhů nebo už osvědčeně namixované speciality od Tropicano – třeba zelený čaj s marakujou, spojení broskve a jahody či jiné dobroty. Výběr velikosti, toppingu, praskajících kuliček i želé je samozřejmě jen na vás. A svoje letní osvěžení si tak na Woltu můžete nakombinovat dle vlastní libosti! A kdybyste se kromě osvěžujícího čaje chtěli zásobit i jinou tekutinou, v Tropicano si můžete dopřát i šťávy a smoothies. 

Jistě jste si ale všimli, že Wolt po Plzni rozváží také zboží z maloobchodu. A to se může v létě dost hodit, třeba když se nebudete chtít plahočit po vysluněné cestě nebo jet vyhřátým autem do obchodu. A jednou z ideálních možností, jak si obstarat dostatek svačinek, je dovoz z BIOLOGICO. Až před dveře vám z něj totiž kurýři naservírují bio ovoce a zeleninu, přírodní šťávy od Beutelschaber, sirupy do (opravdicky domácích) limonád, sladkůstky a mnoho dalších potravin.

Pokud ale budete potřebovat spíš něco silnějšího, k službám vám bude poctivé víno z Merlot d´Or. Bílé, růžové, červené i šumivé. Chardonnay, Sauvignon, Pálava i Riesling. To vše a mnohem víc si můžete objednat v té nejvyšší kvalitě. Stačí si připravit skleničku a víno už se v ní ocitne skoro samo!

Ale ať už si vyberete cokoliv a objednáte si z Woltu občerstvení na ranní ochlazení, odpolední dýchánek nebo večerní party, přejeme krásné léto plné osvěžujících objednávek!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Wolt, Plzeň, rozvoz, jídlo, aplikace, léto, fres bar, tropicano, biologico, Merlot d´Or, alanya kebab, New York Burger & Chicken & Pizza, nápoj, zmrzlina, Strouha, New York, Turecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Léto je tady a Wolt je připraven! Kurýři po Plzni rozváží zmrzliny, studené drinky a jiné dobroty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.