Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Špičkové zázemí a práce na technologiích budoucnosti. Vývojová společnost AKKA hledá nové posily

PR článek

Když se výrobci automobilů, letadel nebo jiné techniky po celém světě potřebují poradit, volí společnost AKKA. Původně francouzský gigant patří mezi světovou špičku v oblasti technologického vývoje a své zastoupení má i v České republice. Do výrobního centra v Plzni shání nové posily, uchazeči se mohou těšit na špičkové moderní zázemí, práci na technologiích budoucnosti a bohaté zaměstnanecké benefity.

Automobilový, železniční, letecký, telekomunikační nebo energetický průmysl. Rozsahem své působnosti pokrývá AKKA velkou část významných odvětví globální ekonomiky. 

„Naši inženýři a konstruktéři vymýšlí technologie budoucnosti. Vytváříme nástroje, systémy a součástky, se kterými se můžete setkat ve svém okolí již nyní nebo v příštích letech,” prozradila Kateřina Janků z AKKA Czech republic.

Vždy o krok napřed 

AKKA má své zastoupení hned v několika českých městech. „Službami našich konzultantů a expertů flexibilně pokrýváme požadavky velkých průmyslových společností i středních a menších firem, které vlastní technický vývoj nemají,” vysvětlila Janků.

Na západě Čech se AKKA specializuje především na vývoj, testování a zavádění výroby moderních dopravních prostředků, pohonných agregátů a převodovek, řídicích systémů i softwarových řešení.  „V Plzni máme prototypová a vývojová centra, včetně laboratoří pro předního zákazníka z oblasti zahradní techniky, které jsme otevřeli a do kterých hledáme celou řadu nových kolegů," doplnila.

Plzeň hledá posily

AKKA dává aktuálně v Česku práci téměř pětistovce lidí, díky narůstající poptávce by však v společnost ráda rozšířila své řady. „Uchazeči se mohou těšit na dobře ohodnocenou práci v moderním, špičkově zařízeném provozu, přátelský kolektiv a řadu zaměstnaneckých benefitů,” ujišťuje Janků. 

V plzeňském závodě, který je přístupný i díky virtuální online prohlídce, aktuálně shání především CNC frézaře a modeláře. „Rádi u nás přivítáme jak zkušené pracovníky či pracovnice, tak čerstvé absolventy. Hlavní je chuť učit se novým věcem,” dodala. 

Pět týdnů dovolené a benefity na míru

AKKA se v zemích, kde působí, řadí tradičně mezi nejlepší zaměstnavatele. Stejně tomu je i u nás, když za poslední tři roky získala  třikrát ocenění Sodexo Zaměstnavatel regionu. 

„Na přístupu k zaměstnancům si dáváme opravdu záležet. K dispozici tak mají nadstandardních pět týdnů dovolené, stokorunové stravenky, vysoké bonusy za zprostředkování nové posily nebo odměny za odpracované roky,” vyjmenovala Janků.

Oblíbený je i benefitní systém Cafeterie. Díky němu si každý zaměstnanec nastaví benefity na míru ve výši dvanáct tisíc korun na rok. Využít je může například na na penzijní nebo životní pojištění, poukázky, dovolenou, sport, vzdělávání, nákup v lékárnách apod.

Pokud musí navíc nová posila kvůli práci změnit bydliště, společnost na stěhování přispěje až patnácti tisíci korunami. A to neplatí jen pro Plzeň. „Ať už jste konstruktér, vývojář nebo programátor, nebo jím chcete teprve být, prohlédněte si, jaká pracovní místa právě teď nabízíme v Plzni, Praze, Mladé Boleslavi a Českých Budějovicích,” uzavřela Janků.

Mám zájem o práci v AKKA

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky akka, nábor, vývoj, technologie, Akko, Plzeň, Česko, Kateřina Baďurová, Sodexo, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Špičkové zázemí a práce na technologiích budoucnosti. Vývojová společnost AKKA hledá nové posily  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.