Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Proletět se vrtulníkem nebylo nikdy jednodušší. Projekt Rozlétejme Česko právě startuje

PR článek

Let vrtulníkem je snad snem každého z nás již od útlých let. Ať už sen být pilotem, nebo se svobodně vznést do vzduchu a dívat se na svět ptačíma očima. Má v sobě však zarytý jakýsi punc luxusu a bohatství. Jasně, koupě vrtulníku není vůbec levná věc, ani pilotní výcvik. Ale přesto je dnes možné proletět se vrtulníkem za rozumnou cenu!

Společnost FOR FREE DAYS ve spolupráci s HELI CZECH s. r. o. připravila pro všechny občany České republiky projekt „Rozlétejme Česko“. V jehož rámci navštíví s vrtulníky a piloty přes 300 krásných míst zahrnující města a památky po celém Česku. Cílem projektu je nabídnout všem lidem možnost proletět se vrtulníkem kousek od svého domova a vyfotit si tak své město nebo dům, a přitom obdivovat krásy naší země, majestátní hrady a zámky nebo důvtipné půdorysy historických center z ptačí perspektivy.

Lety jsou jedinečné v tom, že lidem nabízí šanci proletět se vrtulníkem, aniž by museli jezdit daleko. Samotný přelet vrtulníku na místo vzletu je velice nákladný a spoustu zájemců odradí. To je důvod, proč se společnost FOR FREE DAYS rozhodla přiletět přímo za lidmi a dát jim tu možnost proletět se nad místem, které jim je nejdražší a to jen za pár stovek.

O bezpečnost a provádění letů se stará společnost HELI CZECH s.r.o., která je již zaběhlou firmou poskytující služby spojené s lety vrtulníkem. Zkušení piloti mnohdy z řad Armády ČR a osvědčené, komfortní vrtulníky vám dodají potřebnou dávku odvahy zkusit něco nového, zcela unikátního.

FOR FREE DAYS nabízí také další zážitky spojené s vrtulníky. Můžete si přímo vyzkoušet, jaké je to být pilotem anebo prožít kouzelný romantický let se svou drahou polovičkou při východu nebo západu slunce nad Sněžkou anebo letem v noci. Pro opravdové vrtulníkové fanoušky jsou v nabídce připravené také adrenalinové lety, semináře a vzdušné souboje legend nebes AH-1 COBRA, MIG 15, MI-24.

A co víc? Společnost FOR FREE DAYS připravila pro všechny čtenáře DRBNY časově limitovaný slevový kód s 10 % slevou na všechny produkty. Proto neváhejte a obdarujte sebe a své blízké něčím opravdu originálním ještě dnes. Při nákupu zadejte slevový kód 1234 a nenechte si dárky na letošní Vánoce uletět! Své město nebo oblíbené místo najdete na mapě přes tento odkaz.

Jste náročnější a chtěli byste větší adrenalin?
Využijte možnosti „Mise AH-1 Cobra“ anebo vzdušných soubojů AH-1 Cobra vs. Mig-15 a zažijte to, co jen tak někdo nezažil.
Mise si můžete prohlédnout ZDE  mezi LEGENDAMI NEBES a vzdušné souboje najdete pod tímto ODKAZEM .

Pěkné Vánoce plné pohody a úžasných dárků přeje FOR FREE DAYS.

Ohodnoť článek

Štítky FOR FREE DAYS, HELI CZECH, Rozlétejme Česko, PR, text, článek, let, vyhlídkový, vrtulník, helikoptéra, zážitek, Královéhradecký, kraj, sleva, Česko, projekt, HELI CZECH s.r.o., Vánoce, Armáda České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Proletět se vrtulníkem nebylo nikdy jednodušší. Projekt Rozlétejme Česko právě startuje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.