Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Běžci, připravte si tenisky! Sokolský běh republiky odstartuje už 28. listopadu

Momentální situace nepřeje řadě podnikatelům, studentům ani sportovcům. Fanoušci běhání ale nepřijdou zkrátka! Pořadatelé Sokolského běhu republiky se rozhodli uskutečnit tento netradiční závod i navzdory aktuální situaci. Vše budou samozřejmě doprovázet přísná hygienická opatření, jako je například individuální výzva, kdy si trať odběhnete prakticky kdekoli.

Celorepublikový běh se uskuteční hned na 29 místech po celé republice. Vzhledem ke stále se měnící situaci ohledně pandemie, počítají organizátoři hned s několika variantami, jak by závod mohl proběhnout.

„Aktuálně pracujeme se třemi variantami, jak by závody mohly vypadat. Jedno je jisté, konat se budou. Stále ale platí, že bezpečí a hygienická opatření budou na prvním místě,“ vysvětluje Martin Duka za pořádající Sokol Čertovka.

Už víš, kde poběžíš svůj závod????? Máš spoustu možností, které místo si vybereš. Pokud ale ani jedno není to pravé...

Zveřejnil(a) Sokolský běh republiky dne Čtvrtek 12. listopadu 2020

Jaké tři varianty se tedy nabízejí? Jednou z nich může být oficiální závod ve standardní podobě s přísnými hygienickými opatřeními. Druhou možností je takzvaný otevřený start, kdy si startovní balíček vyzvednou účastníci na místě závodu a na trať se vydají v přesně vymezeném čase. Poslední možností je individuální výzva, kdy si opět vyzvednete balíček a na trať se pak vydáte kdekoli jen budete chtít.

Přesnější informace budou brzy zveřejněny na stránkách závodu, kde se dozvíte i přesná místa, kde se hlásit. Přihlášky je možné zasílat do 25. listopadu. Pokud už teď víte, že byste raději volili individuální výzvu, máte čas jen do 16. listopadu, a to z toho důvodu, aby vám organizátoři stihli vše poslat až domů.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto behrepubliky.cz

Štítky běh, Sokolský běh, sport, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Běžci, připravte si tenisky! Sokolský běh republiky odstartuje už 28. listopadu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.