Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aplikace Bolt nově nabízí odvoz v Plzni

PR článek

Přepravní aplikace Bolt vstoupila do Plzně. Cestující láká na výhodnější ceny, místním řidičům pak nabízí možnost získat více zakázek díky široké uživatelské bázi. V rámci vstupu na plzeňský trh nabízí Bolt všem novým cestujícím slevu 50 %. Pro všechny čtenáře Plzeňské Drbny si navíc Bolt připravil slevový kód "PLZENSKADRBNA" na první jízdu, díky kterému se noví uživatelé svezou jednou zcela zdarma.

Cestujícím aplikace vždy ještě před objednáním jízdy zobrazí konečnou cenu za přepravu. Vstup na plzeňský trh byl umožněn novou legislativou, která začala platit od začátku letošního července. Stejně jako v dalších českých a moravských městech také v Plzni Bolt spolupracuje výhradně s plně licencovanými řidiči.

“Plzeň je moderní město a jsem rád, že se nyní připojuje ke stovkám měst po celém světě, kde je Bolt dostupný. Jak ze strany cestujících, tak partnerských řidičů jsme byli svědky silné poptávky po naší službě. Cestující na ní oceňují zejména její spolehlivost a příjemné ceny, zatímco partnerští řidiči k nám nejen v současné době přicházejí kvůli zajímavým výdělkům z jízd,” říká Jakub Dvořák, manažer Boltu pro Českou republiku.

Uživatelé si mohou do svých chytrých telefonů aplikaci Bolt nainstalovat z Google Play nebo App Store. Po jejím nainstalování a otevření si mohou objednat jízdu s partnerským řidičem Boltu, který cestujícího vyzvedne na předem zvoleném místě. Po skončení jízdy je suma automaticky stržena z platební karty, která byla při registraci uložena v aplikaci. Za jízdu lze zaplatit také v hotovosti. Po skončení jízdy může cestující ohodnotit úroveň služby poskytnuté řidičem a to udělením až pěti hvězdiček (při úplné spokojenosti). Dlouhodobě mohou své služby v aplikaci nabízet pouze řidiči s nejvyšším hodnocením.

Bolt navíc lékařům, zaměstnancům zdravotnických zařízení a laboratoří v Plzni nabízí možnost získat odvoz s aplikací Bolt zcela zdarma. Chce jim tímto projevit vděk za nasazení v boji proti Covid-19. Zdravotnická zařízení, jejichž zaměstnanci budou chtít odvoz zdarma využívat, Bolt vyzval, aby dodala přehled personálu, který má o tuto službu zájem. Následně jim bude využívání aplikace Bolt zpřístupněno.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky doprava, Plzeň, aplikace, Bolt, odvoz, Drbna.cz, Jakub Dvořák, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aplikace Bolt nově nabízí odvoz v Plzni  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.