Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Bouřlivák Limberský se stal potřetí otcem, minutu po půlnoci se manželce Lence narodila Lilien

Žijící fotbalová legenda a vyhlášený bouřlivák z FC Viktoria Plzeň, David Limberský, se stal potřetí otcem. Jeho manželka Lenka porodila v první minutě dnešního dne holčičku, která dostala jméno Lilien. Fotbalista už má dvě děti z předchozího vztahu, Lilien je jeho prvním potomkem, kterého má společně s manželkou Lenkou.

„Tak už je tady s námi princeznička sladká, narodila se nám přesně v 0:01 dnes v noci a je strašně zlaťoučká, 3,010 kg čisté lásky. Tatínek nás obě podporoval po celý porod, který byl „relativně“ podle ostatních rychlý. A já si od dnešní půlnoci vážím neskutečně všech maminek, co to zvládly kvůli svým dětem, protože to byl opravdu mazec. Ale rozhodně to stálo za tuhle lásku naši malinkou, přitom už taaaak velikou,“ napsala na sociální síti maminka Lenka Limberská. Holčička přišla na svět v porodnici v FN Lochotín.

A s maličkou Lilien se na sociálních sítích pochlubil i tatínek David Limberský. „Dnes se nám narodila Lilienka. Maminka byla statečná jako lvice. Lilinko buď zdravá, šťastná a rozdávej lidem radost. Moc jsme se na tebe těšili lásko naše,“ napsal šťastný otec David Limberský.

Ohodnoť článek

Foto David Limberský

Štítky Limberský, dítě, narození potomka, fotbal, modelka, Lilien, David Limberský, FC Viktoria Plzeň, láska

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bouřlivák Limberský se stal potřetí otcem, minutu po půlnoci se manželce Lence narodila Lilien  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.