Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Prima aktivní dovolená aneb relaxujte zdravě. To avizuje veletrh ITEP 2024

PR článek

Láká vás aktivní turistika, toužíte po dobrodružství na každém kroku a hledáte inspiraci pro nové zážitky? Přijďte na letošní veletrh ITEP a poznejte krásy Plzeňského kraje i celého Česka na kole, pěšky nebo třeba v roli vodáka. Originální expozice z různých regionů nabídnou všem bohatou škálu tipů na jedinečné výlety určené nejen pro „sportovní nadšence“, ale také pro pohodové výletníky mající svůj vysněný turistický cíl.

S námi budete mít vše jako na dlani

Již tradičně se bude veletrh, který v minulém roce navštívilo více než 10 000 spokojených návštěvníků, konat v areálu TJ Lokomotiva Plzeň 19. -21. září. Mezi více než stovkou expozic určitě stojí zato navštívit např. stánky NP Šumava, Středního Slovenska, České Kanady, Lužických nebo Jizerských hor. Každý veletržní den pak přinese nabitý doprovodný program od první do poslední minuty. Těšit se můžete na Martina Úbla, který představí zbrusu nové díly z populárního dokumentárního seriálu Stezka Českem natáčené v Plzeňském kraji. Tajemství pro úspěšné zdolání Mount Everestu prozradí horolezkyně Eva Perglerová. Chybět nebude ani hlavní osobnost diváckého evergreenu Toulavá kamera - Iveta Toušlová. Po celou dobu veletrhu se bude moci každý návštěvník vydat na oblíbenou soutěžní stezku, tentokráte pod názvem „Tour de ITEP“ a odnést si originální sportovní brýle z limitované edice. Díky úspěchu z‑ loňského ročníku nepřijdou zkrátka ani letos školáci a studenti, kteří se díky interaktivnímu výukovému programu budou moci přenést do doby Karla IV.

A to je jen malá ochutnávka. Přijďte si na ITEP  zasoutěžit, načerpat inspiraci, aktuální trendy z oblasti cestovního ruchu i objevit další zajímavosti a překvapení.

Co vás letos na ITEPU čeká?

  • Každý návštěvník si bude moci projít soutěžní stezku „Tour de ITEP“ a po úspěšném dosažení cíle získat originální sportovní brýle ze speciální edice, navíc se tím zapojit do soutěže o lákavé hlavní ceny.
  • Pro všechny milovníky cestování bude připravena video ochutnávka z premiérových dílů nového pořadu Stezka Českem, které se aktuálně natáčely v Plzeňském kraji. Komentáře přidají jeho hlavní protagonisté Martin Úbl a Mirek Vladyka.
  • Mezi hlavními hosty veletrhu se objeví také osobnost divácky oblíbené série Toulavá kamera Iveta Toušlová, která se podělí o své zážitky nejen z natáčení.
  • Poutavé vyprávění přinese horolezkyně Eva Perglerová, teprve třetí Češka, která úspěšně zdolala Mount Everest.
  • Celá řada dalších VIP hostů, olympijských sportovců a cestovatelů svými zajímavými příběhy určitě každého zaujme a otevře všem milovníkům aktivního odpočinku nové obzory a možnosti.
  • Na školáky a studenty čeká edukativní program s tematikou období Karla IV. Interaktivní formou se seznámí se způsobem života ve středověku, např. jak se lidé myli, co se nosilo za spodní prádlo i jaké byly trendy dobového odívání nebo oblíbené a hazardní hry. Také dostanou možnost ochutnat středověkou kuchyni, vyzkoušet si techniku písma i poznat, co vše obnáší válečná zbroj a zbraně.
  • Nebude chybět ani dětská zóna pro nejmenší návštěvníky (animátoři, divadlo pro děti, …).

Zváni jsou všichni milovníci cestování – více tipů na Itepu nebo portálu Turistů ráj.

Vstupné na veletrh je zdarma.

Štítky veletrh, Plzeňský kraj, ITEP, veletrh cestovního ruchu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prima aktivní dovolená aneb relaxujte zdravě. To avizuje veletrh ITEP 2024  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.