Počasí dnes30 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Festival Molekuly života zamíří do Levandulového údolí

PR článek

Festival Molekuly života v areálu Levandulového údolí v Barrandien geoparku ve středních Čechách představí už 23. června hned několik témat. V rámci přednášek, rozhovorů a workshopů se dozvíte nejnovější trendy v medicíně, biochemii, naturopatii, ekologii, mentální hygieně a kvantové fyzice i vzdělávání v péči o tělo, mysl a duši.

Podobně jako ve vědě, kde molekuly jsou základními stavebními prvky hmoty, i v životě jsou věci, které náš život zásadně ovlivňují a tvoří základní stavební prvky naší existence. Jsou klíčové pro naše osobní štěstí a náš zdravý život. 

Naše fyzické, mentální i psychické zdraví ovlivňuje nastavení naší mysli a harmonii těla, mysli a duše. Epigenetika tvoří 95 procent našich nemocí i uzdravení, podle nejnovějších světových výzkumů je to genetika jen z pěti procent. 

Témata, která se budou prolínat celým festivalem, jsou fyzické, mentální a duševní zdraví, dlouhověkost, well-being, psychosomatika, osobní rozvoj a v neposlední řadě udržitelnost. A v kulisách rozkvetlého pole bio levandule chodouňské a bio růže.

Přímá aromaterapie jako terapeutická metoda používaná od pradávna tak bude nedílnou součástí festivalu. Aromaterapie dokáže uvolňovat napětí, zmírňovat bolesti, zlepšovat náladu a posilovat imunitní systém. 

Ponořte se všemi smysly do festivalového zážitku. Vstupenky můžete koupit na tomto odkazu.

Ohodnoť článek

Štítky údolí, trend, Středočeský kraj, festival, aromaterapie, molekula

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Festival Molekuly života zamíří do Levandulového údolí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.