Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Boj se semaforem opilý cyklista prohrál. Po nárazu do sloupu utrpěl zranění hlavy a putoval do nemocnice

Do semaforu narazil v samotném centru Plzně čtyřiašedesátiletý cyklista a způsobil si tak zranění. Důvodem jeho značně nejisté a divoké jízdy po Americké třídě je fakt, že byl pod vlivem alkoholu. Celou událost zaznamenala jedna z bezpečnostních kamer, kterou je tato část města doslova prošpikována. A díky kameře existuje důkaz, že se cyklista dopustil celé řady prohřešků.

„Po čtvrté hodině ráno spěchala hlídka městské policie k případu na Americkou třídu, kdy mělo dojít k pádu cyklisty. Celou událost zaznamenala zároveň kamera městského dohledového systému. Muž porušil pravidla silničního provozu tím, že jel po chodníku a přejížděl přes přechod pro chodce. Ztratil rovnováhu, nezvládl řízení, přičemž narazil do semaforu, spadl na zem a uhodil se do hlavy,“ popsala nehodu mluvčí městské policie Jana Pužmanová.  

Jak následně strážníci zjistili, jedním důvodů mužovy havárie byl bezpochyby alkohol. Přístroj na měření hladiny alkoholu v dechu vykázal při dechové zkoušce hodnotu 1,3 promile. Cyklista utrpěl poranění hlavy, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocničním zařízení.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky narazil do semaforu, opilý cyklista, zraněný cyklista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Boj se semaforem opilý cyklista prohrál. Po nárazu do sloupu utrpěl zranění hlavy a putoval do nemocnice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.