Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte adventní prohlídku Prazdroje s pivovarským kvízem

PR článek

Milujete kvízy? A co takhle zažít pivovarský kvíz v pivovarských sklepích při vychutnávání si nefiltrovaného piva Pilsner Urquell? Pokud vás to zaujalo, tak neváhejte a rezervujte si vstupenku na speciální adventní prohlídku pivovaru Plzeňský Prazdroj!

Kam vás speciální prohlídka zavede? V jedinečné večerní atmosféře navštívíte historickou i moderní varnu, kde se uvaří denně až dva miliony půllitrů piva! V historické varně z počátku 20. století vám představíme unikátní varní proces piva Pilsner Urquell. Nahlédnete i do moderní varny z roku 2004 a přesvědčíte se, že přestože se technologie vyvíjejí, starobylý postup vaření piva Pilsner Urquell zachováváme stále stejný.

Představíme vám také důležité postavy z historie i současnosti pivovaru! Seznámíte zde nejen se sládky, ale i dalšími pivovarskými profesemi, bez kterých bychom úspěšný příběh piva Pilsner Urquell psát nemohli.

V historických sklepích se můžete těšit na ochutnávku nefiltrovaného a nepasterizovaného piva Pilsner Urquell načepovaného přímo z ležáckých dubových sudů. A POZOR! Během degustace si s námi můžete zahrát pivovarský kvíz! Ti nejlepší z vás získají hodnotné ceny z Prazdroje, třeba adventní kalendář Pilsner Urquell.

Prohlídky probíhají každý čtvrtek, pátek a sobotu od 1. do 22. prosince, vždy od 17:30. Prohlídka trvá 70 minut. Kapacita míst je omezená, proto doporučujeme si vstupenky zakoupit včas. Prohlídka začíná v Návštěvnickém centru Prazdroje. Vstupenky koupíte ZDE . 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Plzeňský Prazdroj, pivovar, adventní prohlídka Prazdroje, prohlídka pivovaru, pivovarský kvíz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte adventní prohlídku Prazdroje s pivovarským kvízem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.