Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nejlepší vánoční dárky jsou zážitkové poukazy do Aquapalace Praha

PR článek

Chcete-li darovat něco nezapomenutelného a nadčasového, darujte zážitky nebo společně strávený čas s rodinou a blízkými, vzpomínky a dobrodružství. Aquapalace Praha přichystal k Vánocům hned několik voucherů a permanentek pro malé i velké milovníky vodních radovánek. Zvolte některou z variant a darujte zážitek v jednom z největších aquaparků v Evropě.

Dětská karta Hvězdička

Dopřejte dětem pořádnou porci vodních radovánek a pořiďte jim pod stromek jejich vlastní kartu Hvězdička. Voucher zajistí neomezený celoroční vstup vašeho dítěte či juniora do Vodního světa, kde není o zábavu a jedinečné zážitky nikdy nouze. Na děti čeká spousta legrace a dobrodružství, výběr z více jak 20 tobogánů a skluzavek, vodní děla, pirátská loď či jediná VR herna pod hladinou na světě.

S rodinou do Vodního světa

Hledáte dárek pro celou rodinu? Nadělte pod stromek rodinnou vstupenku do Vodního světa Aquapalace Praha a užijte si společně den plný smíchu, adrenalinu i relaxace za každého ročního období a počasí. Těšit se můžete na tropické teploty, mořské vlnobití, nejdelší tobogán v ČR a adrenalin na Divoké řece.

Pro milovníky saunování

Saunová permanentka na zkoušku potěší každého, kdo by si rád dopřál pravidelné prohřívání a relax v luxusním prostředí největšího Saunového světa v ČR. Ten je součástí komplexu Aquapalace Praha a můžete zde navštívit celkem 19 prohříváren s různými teplotami určených pro příjemné, luxusní i netradiční saunování, či vyzkoušet speciální saunové ceremoniály, které přidávají na účinku a intenzitě prožitku z návštěvy.

Všechny vouchery a permanentky k dostání na e-shopu či na pokladnách Aquapalace Praha.

Ohodnoť článek

Štítky Aquapalace Praha, vánoční dárky, vodní svět, sauna, poukazy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejlepší vánoční dárky jsou zážitkové poukazy do Aquapalace Praha  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.