Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Máte rádi Halloween? Vyrobte si na dveře strašidelný věnec

PR článek

Patříte mezi milovníky Halloweenu? Tento americký svátek si získává čím dál větší oblibu i u nás v Česku. Ještě, než se pustíte do vymýšlení kostýmu na halloweenskou party, vyzdobte si strašidelně i svůj domov. Co třeba věnec na dveře?

Autorkou nápadu je blogerka Titantina, které kreativita a nápady nechybí. Na jejím blogu najdete velké množství dekorací, které si zvládnete vyrobit sami doma. Protože se blíží období Halloweenu, je ideální čas na strašidelné dekorace. Krok po kroku si tak můžete vyrobit například věnec na dveře.

Co k tomu budete potřebovat?

Základem je samozřejmě věnec, dále budete potřebovat černý a oranžový lak na nehty, vatu, síť proti hmyzu, kapesníky, zbytky oranžové látky, bílé šicí hedvábí, flitry nebo knoflíky, lepidlo a kousek dřeva nebo kůry ze stromu. Většinu potřebných věcí najdete v drogerii dm.

Jako první vezmete síť proti hmyzu, kterou přehněte napůl a omotejte jí věnec. Poté vezměte vatu, rozdělte ji do tenkých proužků a podle sebe ji umístěte na věnec.

Dýně a strašidýlka

První fáze je jednoduchá, teď přijde trochu více tvoření. Z oranžové látky si vystřihněte tři různě velké čtverce. Z vaty si vyrobte tři kuličky, „schovejte“ je do vystřižené látky a konec svažte nití. Delší kousek napněte kolem hotové kuličky tak, aby se nitě uprostřed překřížily a v tomto místě připevněte filtr nebo zelený knoflík. Vytvořené dýně pak pomocí tavné pistole dejte na halloweenský věnec.

Kromě dýní budete potřebovat ještě bílá strašidýlka. K jejich výrobě si připravte papírový kapesník, do jehož středu umístíte vatovou kuličku, podobně jako v předchozím kroku u dýní. Konec svážete nití a pomocí černého laku vytvoříte oči. Strašidýlka pak přivažte na věnec.

Jako poslední si vyrobte dřevěnou tabulku, použít můžete kůru ze stromu nebo dřeva. Nejdřív ji očistěte štětcem, aby se na ni dobře kreslilo. Pomocí laku na nehty na ni pak vytvořte libovolný strašidelný nápis nebo kresbu, kterou můžete dozdobit kouskem vaty.

Hotový věnec radí blogerka omotat bílou nití, která vytvoří efekt pavučiny. A teď už s ním šup na dveře.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Halloween, strašidelný věnec, dm drogerie, říjen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Máte rádi Halloween? Vyrobte si na dveře strašidelný věnec  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.