Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V rodinném Wellness hotelu Rezidence zažijete dokonalý relax a pohodu

PR článek

Původní barokní šlechtický palác rodu Buquoyů z poloviny 17. století prošel v letech 2007 – 2008 kompletní rekonstrukcí a byl přetvořen v moderní čtyřhvězdičkový wellness hotel. Kromě ubytovacích a stravovacích služeb pro cca 180 hostů nabízí hotel rozsáhlou wellness oázu, která je hostům k dispozici neomezeně po celý den. Na více než 500 m2 si tak mohou užívat dvě finské sauny, parní komoru, solnou jeskyni, bazén, vířivku, zážitkové sprchy a odpočinkové zóny. Zkušení profesionálové zde zajišťují i léčebné a relaxační procedury, masáže, zábaly a kosmetické služby a to nejen pro hotelové hosty.

Před dvěma lety majitelé ještě přikoupili původně renezanční dům pár kroků od hotelu, kde vzniklo dalších 8 rodinných apartmánů. Hosté tak bydlí v této DEPANDANCI a veškeré ostatní služby čerpají v hlavní budově hotelu.

Ve vedení Wellness hotelu Rezidence jsou nadšení sommeliéři a proto je jejich velikou chloubou původní gotický vinný sklep, ve kterém pořádají různé tématické degustace. A ani ti největší „fajnšmekři“ nemusejí mít strach, že by si nevybrali– v nabídce  mají přes 10.000 lahví vín z celého světa….

Navíc si letos pořídili automatické dávkovače na víno, které načaté lahve pod dusíkem udrží dlouho v bezvadné kvalitě. Hosté tak mají možnost ochutnat po skleničce i drahá vína, ke kterým by se běžně nedostali. V jižních Čechách jde o novinku.

Ve druhém patře hotelu je velký rokokový sál s krásně restaurovanou výmalbou z konce osmnáctého století. Je to ideální místo na svatby, koncerty i velké firemní akce. Sami tento prostor využívají k pořádání nejrůznějších kulturních akcí jako jsou koncerty, divadla, speciální degustace a gastro večery… Hotel spolupracuje také s Jihočeským jazzovým festivalem, díky čemuž už dostali do malého městečka na hranicích opravdové velikány světového i českého jazzu i nové nadějné talenty.

Samozřejmě, pokud má host odjíždět absolutně spokojený, musí mu během jeho pobytu i chutnat. O stravování se stará oddělení gastro, které pracuje ve 3 restauracích, hotelových barech a v gotickém vinném sklepě. Ve všech provozech je kladen důraz na používání čerstvých lokálních surovin a skloubení tradiční i moderní gastronomie. Kromě hlavní hotelové restaurace je z náměstí také vchod do restaurace JAZZ BAR, kterou hojně využívají turisté a cyklisté během svých návštěv Nových Hradů.

Pokud si hosté chtějí odvézt domů nějakou památku a ještě tím třeba i podpořit dobrou věc, je na recepci obchůdek s výrobky z chráněné dílny Tvoje Šance, se kterou hotel úzce spolupracuje. Člověk se tak potěší z maličkosti a navíc pomůže lidem s hendikepem, kteří by se jinak těžko uplatňovali na trhu práce…

Hotel řídí mladá dáma Mgr. Štěpánka Nedvědová. Energické ředitelce se podařilo za tři roky po převzetí hotelu podstatně rozšířit nabídku služeb. Nově otevřená restaurace, zrenovovaný gotický sklep, přístavba apartmánů se zahradní restaurací. Šlechtické pokoje zařízené dobovým nábytkem a kopiemi obrazů barokních mistrů...Na kolegy má vysoké nároky, a je to vidět na fungování hotelu.

Sama o své práci říká: „Na co jsme nejvíce pyšní? Myslím, že se nám podařilo snoubit noblesu úžasných historických prostor a genius loci bývalého šlechtického sídla s vysokými standardy hotelových, restauračních a lázeňských služeb, které se samozřejmě snažíme i tak nadále vylepšovat. Naší největší odměnou je spokojený host, který odjíždí odpočatý, plný energie a nových vjemů a zážitků. Někteří hosté se k navracejí i po dvacáté. Co víc si může hoteliér přát?“

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky nové hrady, rezidence, wellness, pobyt, ubytování, příroda, relax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V rodinném Wellness hotelu Rezidence zažijete dokonalý relax a pohodu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.