Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Od poloviny dubna si v Plzni můžete vybrat už z osmi kaváren CrossCafe

PR článek

Od loňského prosince kavárenská síť CrossCafe otevřela v Plzni tři nové pobočky. Na vynikající kávu, dort nebo plnohodnotný oběd tak můžete zajít už do osmi kaváren. Ty nejnovější najdete v ulicích Papírnická, Boettingerova a U Práce nedaleko centra města v sousedství památníku Díky, Ameriko!

Všechny nové kavárny CrossCafe jsou moderně a komfortně zařízené a zákazníci tu najdou příjemné prostředí pro posezení s přáteli, obchodní schůzku i prostor pro studium. Zároveň však interiéry respektují koncept celé sítě, který je v kavárnách jasně rozpoznatelný. „Síť kaváren CrossCafe pochází z Plzně, a tak jsme se rozhodli právě v našem domovském městě rozšířit počet kaváren a nabídnout našim hostům další místo, kam mohou zajít na kávu i něco dobrého,“ vysvětluje majitel této kavárenské sítě Jan Janák. Samozřejmostí jsou ve všech kavárnách bezplatné wifi připojení, zásuvky na dobíjení elektronických zařízení a v CrossCafe U Práce zákazníci mohou v letních měsících využít také posezení na zahrádce.

Výběrová káva, domácí dorty i plnohodnotný oběd

Nově otevřené pobočky nabízejí stejný sortiment, na jaký jste u této kavárenské sítě zvyklí. Dostanete zde výběrovou kávu a skvělé domácí dorty, které vyrábí tým cukrářek podle receptur šéfkuchaře Luboše Martínka, a od loňského podzimu můžete vyzkoušet také koncept Pořádný oběd. Každý všední den je v nabídce hlavní jídlo s malou polévkou za zvýhodněnou cenu. „Doporučuji vyzkoušet. Určitě si pochutnáte a na podobné ceny už dnes v restauracích běžně nenarazíte,“ říká ředitel CrossCafe original David Štangler. A pokud denní nabídka neosloví vaše chutě, máte možnost sestavit si vlastní třípoložkové menu, které zahrnuje hlavní jídlo nebo sendvič, polévku, svačinku nebo salátek a libovolný nápoj. Navíc ho v čase od 10:30 do 14:30 pořídíte se zajímavou 20% slevou.

Vychytané novinky na jaro a léto

V polovině dubna CrossCafe představilo také novinky pro jarní a letní sezónu. Až do podzimu máte šanci ochutnat kokosový dort s mangem, višňový koláč s marcipánem nebo citrónovou tartaletku. Dál v nabídce najdete nové bagely a sendviče a k obměně došlo i v sortimentu hlavních jídel. Hlavním tahákem by se mohly stát indická zeleninová korma, CrossBowl s rýží a trhaným hovězím masem nebo tradiční stálice letních dnů Caesar salát. Pochopitelně nechybí ani široká nabídka ledových káv a osvěžujících domácích limonád.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto CrossCafe

Štítky CrossCafe, CrossCafe U Práce, otevření nové pobočky, CrossCafe u pomníku Díky, Ameriko! Jan Janák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aja Šindelářová

Tak jeste nejakou na Lochotine????????????????

Pátek, 5. května 2023, 14:34Odpovědět

Od poloviny dubna si v Plzni můžete vybrat už z osmi kaváren CrossCafe  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.