Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Při nočním putování parkem spatřil muž trojici vesele poskakujících králíčků. Se svým objevem se svěřil strážníkům

Vskutku kuriózní zásah si na své konto připsali strážníci plzeňské městské policie. Překvapil je totiž velmi podivným tvrzením muž, který upozornil na to, že při nočním putování po parku před sebou spatřil několik vesele hopsajících králíků.

Neobvyklý zážitek, který by někdo na první pohled mohl přičítat nadměrné konzumaci alkoholu nebo dalších návykových látek, měl osmatřicetiletý muž ze severního Plzeňska. Když kráčel v noci parkem České údolí, zahlédl před sebou hopsající králíky. Velmi ho to samotného překvapilo a to, co viděl, vzápětí oznámil strážníkům městské policie z odchytové skupiny, kteří náhodně opodál vykonávali kontrolní činnost.

I přes bizarní popis situace strážníci muži uvěřili a vypravili se do parku prověřit jeho tvrzení na uvedené místo. A veselé králíky tam skutečně našli. „Zvířata byla krotká a k hlídce šla sama, proto se je podařilo s pomocí odchytového podběráku lehce odchytit. Ušáci, kteří dostali jména Hop, Skok a Jump, našli prozatímní domov v Útulku pro zvířata v nouzi. Zde čekají na svého původního nebo nového chovatele,“ popsala případ mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky městská policie, odchyt králíků, králíci v parku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nočním putování parkem spatřil muž trojici vesele poskakujících králíčků. Se svým objevem se svěřil strážníkům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.