Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte originální svatební den či předsvatební rozlučku s kompletním gastroservisem v Plzeňském Prazdroji

PR článek

Jsou v životě okamžiky či události, které si zaslouží být ve všech ohledech dokonalé. Bezesporu k nim patří svatba a také předcházející rozlučka se svobodou ženicha i nevěsty. Neriskujte zklamání z nevhodného místa, špatné obsluhy nebo nepovedeného jídla a prožijte svůj velký den v srdci pivovaru Plzeňský Prazdroj.

V pivovaru Plzeňský Prazdroj jsou k dispozici prostory pod střechou i širým nebem, takže můžete plánovat bez ohledu na počasí či roční období. Pro svatební ceremoniál je vhodný altánek skrytý nedaleko nádvoří pivovaru, palouček u Konferenčního centra SECESE, zahradní pavilon Formanka nebo unikátní Pivovarské muzeum v Plzni. Ideálním místem pro předsvatební rozlučku, svatební hostinu a večerní veselí je Konferenční centrum SECESE, původně reprezentační prostory Měšťanského pivovaru, se čtyřmi sály různých velikostí. Menu je vždy sestaveno dle přání na míru, možné je i grilování pod hvězdnou oblohou. Vítaným bonusem je skvělé plzeňské pivo přímo od zdroje.

Prostředí pivovaru skýtá „neokoukaná“ zákoutí pro pořízení vzpomínkových fotografií, jako jsou třeba pivovarské sklepy či historická Jubilejní brána. Stejně netradiční jsou i možnosti tematické zábavy pro hosty, kteří jsou zváni do Školy čepování piva Pilsner Urquell nebo na prohlídku pivovaru.

Více na inforrací najdete na webových stránkách ZDE. 

Ohodnoť článek

Foto Plzeňský Prazdroj

Štítky Plzeňský Prazdroj, svatba v pivovaru, předsvatební rozlučka, pivovar, svatba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte originální svatební den či předsvatební rozlučku s kompletním gastroservisem v Plzeňském Prazdroji  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.