Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Objednejte si vánoční dárky přes Wolt – rychle a přímo pod stromeček

PR článek

Vánoce mají být svátkem klidu a pohody. To se ovšem mnohdy neslučuje s přeplněnými obchodními domy a adventním nákupním šílenstvím. Už loni drtivá většina Čechů plánovala objednat nějaký z vánočních dárků online. Letos se jejich počet možná ještě zvýší, když zjistí, že to jde udělat rychle, jednoduše a přes leta ověřený Wolt. Tenhle oblíbený finský start-up totiž po Plzni rozváží i z maloobchodů.

Wolt zkrátka už dávno nenabízí jen rozvoz jídla z restaurací. V jeho rozvážkovém portfoliu najdete také řadu obchodů s kosmetikou, doplňky do domácnosti a výběrovými pochutinami – prostě ideálními dárky. To vše během několika desítek minut od objednání až před dveře, případně přímo pod stromeček. Kurýři totiž rozváží i o Štědrém dni, a to do jedné hodiny odpoledne.

Rychlý nákup na vánoční tabuli

Wolt vás zachrání, ať už objednáváte dárky na poslední chvíli nebo je jen chcete mít doma co nejdřív a už se starat jen o cukroví a pohádky. Díky postupnému rozšiřování sortimentu vám navíc rychlá dovážka z Woltu může na poslední chvíli zachránit i sváteční menu. Když totiž zapomenete koupit třeba mléko do vánočky, víno na přípitek nebo uzeniny na obloženou mísu, jistě oceníte nabídku plzeňských Žabek či biopotravin BIOLOGICO a jejich průměrné doručení objednávek do 25 minut.

Sekce „obchody” na stránkách Woltu pak nabízí další vánoční příležitostí. Společnost přitom podporuje převážně lokální dodavatele a české prodejce. Důkazem toho je třeba rodinné Pekařství Bayer z Plzně a s téměř stoletou tradicí. 

Dárky pro krásu

Několik vánočních příležitostí najdete v sekci s drogerií. Širokou nabídku potencionálních dárečků nabízí třeba Havlíkova přírodní apotéka s BIO kosmetikou a dlouholetou tradicí. Z její nabídky si totiž můžete sestavit balíčky různého druhu – třeba se speciálními zimními produkty s anti-age efektem, pro každodenní péči, pro mladé slečny i jejich babičky. To vše můžete mít doma už do 30 minut od objednání.

Osobitý design

Originální a kvalitní zboží pak seženete také v záložce Vigvam design. Z obchodu pak můžete objednat dárečky pro ty nejmenší – najdete v něm totiž vybavení pro miminka a batolata, ale taky hračky pro větší děti a lněné dekorace do pokojíčků.

Doplňky pro útulný domov

Pokud si i tak nevíte rady, vsaďte na osvědčené dárkové klasiky – květiny a vše kolem nich. Můžete tak objednat třeba kytice z Flower Gallery a dárkové balíčky z Květin Milt.

Dárky pro gurmány

V neposlední řadě na Woltu najdete i kvalitní potraviny, které na Vánoce nikoho neurazí. Mezi takové příklady patří třeba francouzské víno z Na Břehu Rhôny nebo výborná káva z VitalFresh.

Něco pro mazlíčky

Na Vánoce bychom ovšem neměli zapomínat ani na naše domácí mazlíčky. I ti si pod stromečkem mohou něco vyčuchat – třeba švédské superprémiové krmiva pro psy a kočky  z Husse nebo další pamlsky a speciální šampóny z Pet Centra.

A co dál?

Velmi praktickou vánoční příležitostí je koupě dárkového poukazu na Wolt. Darujete tak vše v jednom – snídani do postele, oběd bez starostí i romantickou večeři v pohodlí domova. Wolt kredity pod stromečkem prostě potěší každého. A obdarovaní si navíc mohou sami vybrat, jak nabitou kartu využijí.

Možností je tedy opravdu víc než dost. Ať už vyberete jakoukoliv, užijte si adventní čas v klidu a pohodě, bez zbytečného nákupního stresu!

Ohodnoť článek

Štítky Walt, vánoční dárky přes Wolt, objednávka vánočních dárků

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Objednejte si vánoční dárky přes Wolt – rychle a přímo pod stromeček  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.