Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vydejte se do Plzeňského Prazdroje na speciální adventní prohlídky pivovaru s pivním kvízem a štědrou degustací

PR článek

Vánoční svátky jsou časem plným příběhů. Vedle tradičních si můžete nechat vyprávět i takové, které jste možná ještě nikdy neslyšeli. Co třeba příběh legendy mezi pivy, světoznámého ležáku Pilsner Urquell?

Chcete-li si na chvíli odpočinout od záplavy vánočních světýlek, dozvědět se leccos zajímavého a užít si štědrou degustaci, vydejte se na speciální adventní prohlídku pivovaru Plzeňský Prazdroj. Během adventní prohlídky pivovaru si prohlédnete autentická místa, kde se v roce 1842 zrodilo proslulé pivo Pilsner Urquell. Ve večerní atmosféře navštívíte varnu, kde se uvaří denně až tři miliony půllitrů piva Pilsner Urquell, seznámíte se s důležitými postavami z historie i současnosti pivovaru a v ležáckých sklepích zažijete opravdu bohatou ochutnávku nefiltrovaného a nepasterizovaného piva Pilsner Urquell načepovaného přímo z dubových sudů.

A pozor! Během degustace si můžete zahrát pivovarský kvíz. Ti nejlepší získají adventní pivní kalendář Pilsner Urquell. Během prohlídky se dozvíte mnoho poutavých, běžně nesdělovaných informací. Například o tankovém pivu, pivní kultuře či pivovarských hospodách v Plzni a k vidění budou také speciální sklenice i dary určené pro papeže. Po prohlídce nezapomeňte navštívit Dárkovou prodejnu na nádvoří Plzeňského Prazdroje, kde seženete originální dárky pro všechny milovnice a milovníky piva.

Hodinové prohlídky se konají vždy v pátek a sobotu – 2. a 3. prosince, 9. a 10. prosince, 16. a 17. prosince – od 17 hodin. Vstupenky je možné zakoupit online ZDE. 

Ohodnoť článek

Štítky adventní prohlídky, pivovar Plzeňský Prazdroj, prohlídky pivovaru, Pilsner Urquell, pivovar, pivo, Plzeňský Prazdroj, a. s., degustace, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vydejte se do Plzeňského Prazdroje na speciální adventní prohlídky pivovaru s pivním kvízem a štědrou degustací  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.