Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Plzeň přivítá veletrhy úspor i pohody

PR článek

Plzeňské veletrhy Moderní dům a byt a Žena a domov sice letos slaví 15. výročí, ale čas slavit není. Oblíbená dvojice veletrhů v hale TJ Lokomotiva Plzeň otevře své brány od pátku 21. října do neděle 23. října. Namísto oslav nabídne reakci na aktuální trendy. Jaké to jsou?

Každý z nás se letos musí zamyslet nad úsporami. Řešením není jen nižší teplota v místnosti, ale celkový nový životní přístup. Moderní úsporné způsoby vytápění, zateplení, rekonstrukce nebo výstavby vystavovatelé představí na 15. ročníku stavebního veletrhu Moderní dům a byt.

Není nutné strávit nekonečné hodiny brouzdáním po internetu a hledáním, jak vyřešit energetické úspory. Přímo na veletrhu poradí odborníci, kteří instalují tepelná čerpadla, fotovoltaiku, kotle či kamna na pelety. Na místě vše vysvětlí u vystavených exponátů. Jistě najdou to nejvhodnější řešení pro každý dům.

 Často drahé teplo uniká mimo jiné všemi nezaizolovanými stěnami a spárami. Firmy představí, jakou úsporu budete mít při zateplení foukanou izolací. Také nová okna a dveře, zabrání úniku tepla. To platí i o nových garážových vratech. Hydroizolace a vyřešení vlhkosti také přinese velkou úsporu.

Rodiny řeší i instalaci dodatečného zdroje vytápění – kamen na dřevo. K tomu je potřeba instalovat i nerezové komínové systémy.

Kdo se bojí zlodějů, na veletrhu najde ukázky bezpečnostních dveří a celého zabezpečovacího systému pro dům nebo byt.

Ti, kdo tráví rádi volný čas na zahradě, si vyberou nový gril, různé zahradnické nářadí nebo bezúdržbový plot. Nebudou chybět i developerské nabídky rodinných domů, dřevostaveb a montovaných domů.

Na zájemce o nová auta budou před halou čekat i vystavená auta zn. Mazda, Hyundai a Fiat.

Mohlo by se zdát, že pořadatelé při přípravě veletržní akce mysleli jen na muže. Ale není tomu tak. Pro ženy připravili ve stejné hale veletrh Žena a domov. Jedná se o veletrh kosmetiky, módy, zdravého životního stylu a všeho, co vykouzlí útulný domov.

Na jednom místě mohou návštěvnice vyřešit nákup vánočních dárků. Není potřeba čekat až na předvánoční čas, kdy bude mnohem více stresu a ceny budou jistě vyšší.

Využití veletržních slev přijde vhod při nákupu dámské konfekce české výroby, spodního prádla, módních doplňků, rukavic, peněženek, italské obuvi, kabelek a opasků.

Každá žena touží být krásná. K tomu jí dopomůže mnoho značek kosmetiky, které si může přímo na veletrhu vyzkoušet. Zručné kosmetičky ženy nalíčí a poradí i s péčí o vlasy.

Jako dárek jsou vhodné šperky Swarowski, ručně vyráběné šperky z pryskyřice nebo drobné bytové doplňky. Jistě si lze z nabízeného zboží vybrat kouzelný dárek.

Všichni víme, že je nutné dbát i o naše zdraví. Na veletrhu si návštěvníci vyberou z novinek v léčbě kůže, z potravinových doplňků, bylinných čajů nebo se seznámí s Irisdiagnostikou – odhalení nemocí z oční duhovky.

Pro děti vystavovatelé připravili logické hry a knihy. A pro domácí psí mazlíčky pamlsky a oblečky.

Při odchodu si lze před halou nechat nakreslit i svoji karikaturu nebo si nakoupit cukrovinky. Také se lze zúčastnit losování o pravý diamant.

 Z výčtu nabídky největší veletržní a prodejní akce v Plzni vyplývá, že se jedná o veletrhy pro celou rodinu, kde si každý najde něco pro sebe a svůj domov. I proto jako každoročně zamíří tisíce návštěvníků 21. – 23. října do haly TJ Lokomotiva v Plzni na dvojici veletrhů Moderní dům a byt & Žena a domov – letos již popatnácté. Více informací na omnis.cz.

Ohodnoť článek

Štítky veletrh, Plzeň, dům, domov, BK Lokomotiva Plzeň, Mazda, Fiat, Hyundai

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plzeň přivítá veletrhy úspor i pohody  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.