Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hnutí ANO zahájilo předvolební kampaň, lídrem kandidátky je Roman Zarzycký

PR článek

Volební kampaň pro krajské volby odstartovalo také Hnutí ANO v Plzeňském kraji. Lídrem kandidátky je Roman Zarzycký, dosavadní 1. náměstek primátora města Plzně.

„Své zkušenosti z vedení města bych chtěl přenést na kraj. Jsem zvyklý řešit problémy organizací, zaměstnanců i občanů. Máme opravdu stoprocentní tým lidí s velkými zkušenostmi i znalostmi. Mezi našimi kandidáty je řada odborníků, kteří chtějí pracovat pro lidi,“ říká lídr Roman Zarzycký.

Hnutí ANO chce v Plzeňském kraji řešit řadu problémů. „Každá oblast má ale jiné problémy. Důležitá je tak místní znalost, kterou my máme. Například severní Plzeňsko trápí sucho, na Tachovsku lidé nechtějí montovny, v malé vesničce u Sušice zase řeší, že mají lékařskou péči až ve 40 kilometrů vzdálené nemocnici. Bez místní znalosti, poctivé práce, velkého nasazení, to nejde dělat pořádně. Proto jsme také tento týden zahájili kontaktní kampaň, kde se s námi mohou lidé setkat,“ dodává Zarzycký.

Hlavními prioritami Hnutí ANO v Plzeňském kraji je vytvoření lepších podmínek v systému péče o seniory, sportování a volnočasové aktivity pro děti a mládež, rekonstrukce a opravy silnic, obchvaty měst a obcí nebo hospodaření s vodou, propojování vodovodních soustav. ANO chce dále podpořit cestovní ruch ve městě i na venkově, ve všech městech a obcích kraje by měl být také dostupný rychlý internet.

Dvojkou na kandidátce Hnutí ANO je Petr Vanka, předseda Zdravotního výboru Plzeňského kraje, na třetím místě kandiduje starosta Stříbra Martin Záhoř, čtyřkou je ekonom Pavel Strolený a na pátém místě je technický manažer Petr Fišer.   

Ohodnoť článek

Foto

Štítky krajské volby, Hnutí ANO, volební priority, volební kampaň, ANO 2011, Roman Zarzycký, Plzeňský kraj, Plzeň, Pavel Strolený, Petr Vanka, Petr Fišer, okres Tachov, Sušice, politická kampaň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hnutí ANO zahájilo předvolební kampaň, lídrem kandidátky je Roman Zarzycký  |  Politika  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.