Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

METALFEST OPEN AIR 2022 vypukne už 2. června v plzeňském amfiteátru Lochotín, poprvé bude čtyřdenní

PR článek

Metalfest v Plzni je už velmi uznávanou metalovou tradicí. Fanoušci si tento festival našli a oblíbili nejen pro jeho skvělou hudební dramaturgii mnoha žánrů metalu, ale i pro jeho jedinečné přírodní prostředí, ve kterém se koná. Překrásný amfiteátr v Lochotíně, kde je z každého místa krásně vidět na pódium, obklopený parkem a loukami, sousedící s plzeňskou ZOO, a to vše jen kousek z centra západočeské metropole Plzně.

Po dva roky tu bylo ticho, smutno a prázdno, ale letos vše znovu ožívá! Návštěvníci Metalfestu se mohou připravit na spoustu novinek a vychytávek. Letos poprvé bude festival čtyřdenní! Začne už ve čtvrtek 2. června a metalové burácení výkvětu mezinárodní metalové scény ustane až v neděli 5. června! Pravidelné novinky k festivalu najdou fanoušci na oficiálních stránkách festivalu metalfest.cz nebo na jeho FB profilu! Festivalové vstupenky můžete objednávat na webu ZDE: nebo v sítích Ticketportal, Ticketmaster, Ticketstream, Plzeňská Vstupenka, Metaltix, Festicket nebo GoOut!

Potvrzené kapely: RUNNING WILD, WITHIN TEMPTATION, KREATOR, ELUVEITIE, DORO, SONATA ARTICA, HYPOCRISY, GLORYHAMMER, FREEDOM CALL, BATTLE BEAST, ENSIFERUM, RAGE, SALTATIO MORTIS, EVERGREY, BLOODBOUND, CYHRA, THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA, MAJESTICA, HERMAN FRANK, FOLLOW THE CIPHER, HEATHEN, EXUMER, VICTORY, DALRIADA, TRI STATE CORNER, SUICIDAL ANGELS, TOXIC, AMALGAMA, PRAYERS OF SANITY, S7N, MYSTERIA MORTIS, SYMFOBIA, DARK GAMBALLE, FREE FALL…a další.

Parkování pro osobní auta v okolí areálu a jeho přilehlých loukách je zpoplatněno jednorázovou částkou 200 kč při příjezdu na parkovací místo, a to pouze v hotovosti! Parkování bude platné po celou dobu trvání festivalu. Automobil se zaplaceným parkovacím stáním bude označen samolepkou, která bude sloužit i k případnému odjezdu a návratu. Parkovací místa na loukách budou stejná jako v minulosti a budou značena při příjezdu směrem k festivalovému areálu. V případě naplnění parkovacích kapacit bude možnost využití dalšího parkování mj. v Parkovacím domě Rychtářka.

Parkovací místa pro karavany a obytné vozy budou zpoplatněny částkou 800 kč, bude pro ně     vyhrazeno značené místo na přilehlé louce v blízkosti areálu a platit bude taktéž po celou dobu festivalu. Vzhledem k omezené kapacitě těchto parkovacích míst je bude možné zakoupit pouze předem na festivalovém webu ZDE: „Doporučujeme si své místo zde rezervovat včas! Po vyčerpání kapacity těchto stání budou moci návštěvníci své karavany a obytné vozy přistavit na parkovišti u Globusu. Začněte si plánovat svůj pobyt na METALFESTU do detailu, ať už si na místě můžete jen nerušeně užívat hudební koncerty bez zdržování,“ radí organizátoři Metalfestu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Metalfest, festival, Lochotín, amfiteátr, louka, Plzeň, parkování, zoologická zahrada, Herman Frank, Ticketportal SK, Ticketmaster, Kreator, Ensiferum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

METALFEST OPEN AIR 2022 vypukne už 2. června v plzeňském amfiteátru Lochotín, poprvé bude čtyřdenní  |  Kultura  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.