Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Divadlo Alfa se vrací do online prostředí, jeho hra bude uvedena na japonském festivalu

Do online prostředí se vrací od pátku plzeňské Divadlo Alfa. A bude to návrat rovnou na mezinárodní úrovni. Inscenace Johanes doktor Faust v režii Tomáše Dvořáka bude totiž uvedena na japonském festivalu Czech Week Online 2020, který pořádá České centrum Tokio.

„Festival Czech Week nabízí každoročně ukázky špičkové kultury z České republiky a v Japonsku měl vždy bohatou účast. Letos se kvůli koronakrizi koná online,“ řekl ředitel Divadla ALFA Jakub Hora.

Plzeňský Faust poběží na festivalu v pátek 30. 10. od 20:25 japonského času, v ČR tedy 12:25. Přenos se uskuteční přes kanál youtube na adrese https://www.youtube.com/c/CzechRepublicJP/videos , či na stránce Divadla Alfa.

„Lze využít také youtube kanál našeho divadla Alfa zírá. Na tomto kanále, stejně jako na našich stránkách, uvedeme v sobotu 31.10. od 17 hodin živě pohádku Kolíbá se velryba. Sobotní stream živého představení by měl alespoň trochu nahradit našim divákům pravidelná sobotní představení Divadla Alfa,“ řekl Jakub Hora.

Ohodnoť článek

Foto Divadlo Alfa

Štítky Divadlo Alfa, japonský festival, online, online představení, festival, Faust, Tomáš Dvořák, Tokio, Jakub Hora, Česko, koronavirová krize, Japonsko, YouTube, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Divadlo Alfa se vrací do online prostředí, jeho hra bude uvedena na japonském festivalu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.