Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Koncerty zdarma nebo gastro večery. DEPO2015 nabízí na léto celou řadu akcí

Místo pro živé koncerty, divadelní představení i gurmánské zážitky. V to všechno se promění nádvoří DEPO2015. Akce jsou naplánované od 30. června do 28. srpna. Koncerty jsou naplánované na úterky a pátky. Milovníci dobrého jídla si zase přijdou na své ve čtvrtky a soboty.

Od 30. 6. do 28. 8. bude nádvoří plzeňského DEPO2015 místem pro živé koncerty, gastronomicko-hudební večery, letní kina, divadla i speciální programy pro rodiny s dětmi. Celá série událostí dostala souhrnný název „DEPOvLETU“.

„DEPOvLETU“ je ucelený pravidelný program sestávající z několika typů akcí. Úterní a páteční večery oživí koncerty zejména lokálních nezávislých umělců a kapel. „Artové středy“ se věnují letnímu kinu, autorským čtením či uměleckým představeným určeným pro širokou veřejnost i kulturní fajnšmekry. Příjemné spojení DJ setů a gastronomie v rámci čtvrtečních programů „Eat´n´Beat“ a „Sobotního koktejlu“ nabídnou pokaždé jiný gastro zážitek,“ prozradila produkční akce Barbora Krákorová.

Odpoledne bude patřit rodinám s dětmi, kde chtějí organizátoři spojit zážitek z divadelního představení s workshopy. Hlavním cílem projektu je podpora nezávislých umělců a dalších kulturních profesí, které pocítili dopady koronavirové krize.

“Chceme udělat všechno pro obnovení živé lokální kultury a také dát divákům možnost potkávat se s jejich oblíbenými umělci. Pro návštěvníky je to také skvělá příležitost, jak se znovu stát součástí společenského a kulturního dění ve svém okolí.” uvedl programový ředitel Jan Štěpán.

V rámci koncertní úterků a pátků se můžeme těšit na více než 30 open air koncertů lokálních kapel. Hudební žánry budou opravdu různorodé, a to od swingu přes reggae až po punk. Středy se ponesou ve znamení umění a zábavy. Na programu je tak letní kino, autorská čtení, představení nového cirkusu francouzského spolku Cie Pieds Perchés, exhibice SLAM Poetry pod širým nebem, či představení Revival Kabaret Dubnička Lahoda.

Čtvrtky a soboty jsou vyhrazené gastro večerům, kdy tým kuchařů představí vybraná jídla a nápoje z různých koutů světa.Neděle jsou vyhrazené rodinám, které se můžou od 15:00 těšit na divadla, hudební odpoledne a workshopy. Mezi účinkující soubory patří Divadlo Rolnička, Divadlo Loutek Karlovy Vary nebo Loutkové divadlo Špalíček.

Program zahrnuje i tři velké koncerty kapel Vypsaná fixa, MIG 21 a Monkey Business. Na tyto koncerty už je ale nutná rezervace a vstupenka. Více o programu naleznete ZDE.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto DEPO2015

Štítky DEPO2015, program, akce, léto, koncerty, jídlo, divadlo, rodina, koncert, hudební skupina, letní kino, nádvoří, divadelní představení, Jan Štěpán, koronavirová krize, Monkey Business, Vypsaná fiXa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koncerty zdarma nebo gastro večery. DEPO2015 nabízí na léto celou řadu akcí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.