Počasí dnes29 °C, zítra25 °C
Úterý 18. června 2024  |  Svátek má Milan
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Léto v Prazdroji letos začne už v půlce června. Zahájí ho Gambrinus Rock Fest

PR článek, aktualizováno 10. června 2024, 11:00

Na patnáct letních večerů s koncerty tuzemských kapel a dalším kulturním programem se mohou letos těšit návštěvníci festivalu Léto v Prazdroji. Aktuální 21. ročník nabídne hned několik novinek. Poprvé odstartuje jíž v sobotu 15. června Gambrinus Rock Festem s vystoupeními čtyř kapel. Následovat budou tradiční prázdninové čtvrteční bigbítové koncerty a také středeční akce s hudbou, mluveným slovem, filmovou projekcí či oblíbeným hospodským kvízem. Léto v Prazdroji na nádvoří Plzeňského Prazdroje potrvá až do 29. srpna.

„Letošní léto začne už v půlce června. Alespoň u nás v plzeňském pivovaru. Pro návštěvníky jsme na sobotu 15. června přiravili premiérový Gambrinus Rock Fest. Návštěvníci si od 14 hodin užijí koncerty čtyř rockových kapel,“ říká Rudolf Šlehofer, manažer turismu Plzeňského Prazdroje. Na pódiu během odpoledne a večera vystoupí Kabát Revival West, Medium Rock, Sifon Original a Anymen. Správnou festivalovou atmosféru umocní atraktivní doprovodný program v podobě školy čepování, soutěží, šipkařské a fotbalové zóny, která ke Gambrinusu neodmyslitelně patří.

„Poté už budeme pokračovat v tradičním rytmu Léta v Prazdroji, které se bude točit okolo bigbítem našlapaných čtvrtků. Kromě toho jsme nově přidali i pár kulturních akcí ve středu. Začínáme vždy ve 20 hodin, ale před každým koncertem jsme pro návštěvníky připravili doprovodný program a soutěže o hodnotné ceny z Prazdroje,“ doplňuje Rudolf Šlehofer. Areál bude otevřen vždy od 18 hodin.

Čtvrteční večery od začátku července do konce srpna na nádvoří pivovaru budou patřit koncertům kapel Žlutý pes, Děda Mládek Illegal Band, Brutus, Red Hot Chilli Peppers Revival, Kečup, Odyssea, X-Cover, Extra Band Revival a Lucie Revival. Mezi hosty středečních večerů bude například známý muzikant Paulie Garand, Abba Star s legendárními hity švédské kapely nebo moderátor Hitrádia FM Plus Jirka Pelnář se svou Live show

Kromě živé muziky a zábavy pod hvězdnou oblohou nabídne Léto v Prazdroji také správně načepované pivo přímo od zdroje, osvěžující nealko a skvělé občerstvení.

Chystáte se na Gambrinus Rock Fest? Spojte návštěvu akce s prohlídkou pivovaru Gambrinus! Během šedesáti minut se dozvíte zajímavosti z historie i současnosti pivovaru, zjistíte více o surovinách, které se pro pivo Gambrinus používají, a také o jeho varním procesu. Na závěr nebude samozřejmě chybět ani degustace našeho piva! Prohlídku můžete navštívit během festivalu v sobotu za zvýhodněnou cenu 150 Kč.

Gambrinus Rock Fest – program na 15.6.2024
14:00 - 15:30 Kabát Revival West
16:30 - 17:30 Medium Rock
18:30 - 20:00 Sifon Original
20:00   vyhlášení šipkařské soutěže
20:30 - 22:00 Anymen

Doprovodný program
Šipkový turnaj
Fotbálek
Kopací šipky
Škola čepování
Soutěž v držení tupláků
DJ At Work
Gambrinus patron
Poznávačka rockových hitů

Vstupenky jsou v prodeji zde: Léto v Prazdroji 2024 / Prazdroj Visit


 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Léto v Prazdroji, Gambrinus Rock Fest, kulturní program, pivovar Plzeňský Prazdroj, nádvoří Plzeňského Prazdroje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Léto v Prazdroji letos začne už v půlce června. Zahájí ho Gambrinus Rock Fest  |  Kultura  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.