Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ve středu se celou Českou republikou rozezní píseň Není nutno. Zazpívají ji Svěrák s Uhlířem

Alespoň trochu radosti národu, který se ocitá ve stavu nouze, chtějí dopřát Zdeněk Svěrák, Jaroslav Uhlíř a spolek Piána na ulici. Oblíbené duo zazpívá celému národu a především sestřičkám, lékařům, zdravotníkům, lékárníkům a dalším lidem, kteří jsou v posledních dnech pod obrovským náporem. Píseň Není nutno rozezní celou Českou republiku z vysílání České televize, Českého rozhlasu i hlášení obecních rozhlasů ve středu 25. března.

Píseň Není nutno zazpívá Svěrák s Uhlířem přesně ve 12:30. Za akcí stojí spolek Piána na ulici, který vyzývá lidi ke kreativní zapojení.


„Otevřete okno. Sedněte k pianu, vytáhněte kytaru, trubku, housle nebo třeba pokličky z kuchyňské linky a po odpočítání začněte hrát píseň Není nutno. Pokud doma hudební nástroj nemáte, nevadí! Zpívejte spolu s rádiem nebo televizí, kde se přidáte ke Zdeněkovi Svěrákovi, Jaroslavu Uhlířovi a dalším," vyzývá spolek.

Na podporu projektu vznikly i webové stránky Neninutno.cz, kde autoři vybízejí k natáčení videí a přidávání příspěvků pod hashtagem #neninutno. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Neninutno.cz

Štítky Zdeněk Svěrák, Jaroslav Uhlíř, není nutno, píseň, rozhlas, televize, Česko, klavír, Česká televize, Český rozhlas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve středu se celou Českou republikou rozezní píseň Není nutno. Zazpívají ji Svěrák s Uhlířem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.