Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Benátskou! s Impulsem dorazí německá zpěvačka Nena. Další nově ohlášenou hvězdou je Paľo Habera a Team

PR článek

Zahraničním headlinerem osmadvacátého ročníku festivalu Benátská! s Impulsem, který se koná od čtvrtka 23. července do neděle 26. července 2020 v krásném prostředí areálu ve Vesci u Liberce, je legendární zpěvačka NENA z Německa. V Čechách zahraje vůbec poprvé v historii. Dalším nově oznámeným silným jménem je Paľo Habera & Team, kteří vystoupí v rámci čtvrtečního slovenského večera. Na jednom pódiu se exkluzivně potkají se skupinou Tublatanka.

Německá zpěvačka Nena se stala celosvětově známou v osmdesátých letech, kdy hitparády ovládl její song s názvem „99 luftballons“, který nahrála ještě společně se svojí původní kapelou. V současnosti již vystupuje pouze jako sólová zpěvačka. V České republice doposud ještě nekoncertovala. „Máme velkou radost, že se nám podařilo do Liberce získat zahraniční hvězdu, která v České republice ještě nikdy nebyla. A to i přesto, že je zde díky svým hitům velmi populární,“ říká ředitel festivalu Pavel Mikez.

Vedle sobotního vystoupení Neny pořadatelé oznamují ještě další žhavou novinku v podobě čtvrtečního slovenského večera, kde v roli headlinera vystoupí slovenská stálice Paľo Habera & Team. Ta se na festivalu Benátská! s Impulsem výjimečně na jednom pódiu potká s rockovou kapelou Tublatanka. „Jsme rádi, že se k nám Paľo s Teamem, jako na jeden z mála festivalů pravidelně vrací. Vždycky mají obrovský úspěch a já se už těším na tradiční pokoncertní party,“ říká spolumajitel festivalu Petr Pečený.

„Na festivalech zpravidla nehrajeme, ale Benátská je výjimka. Pojedeme tam totiž už potřetí, což svědčí o tom, že se nám zdejší atmosféra hodně líbí. Vše funguje, jak má, návštěvníci jsou skvělí, organizátoři zkušení a milí a pro nás je to převážně radost a relax. A o tom by to celé mělo být. Těšíme se,“ říká Paľo Habera. „S kapelou Team máme kamarádské vztahy už od počátku naší kariéry. Těším se, že se letos v nádherném areálu Benátské znovu setkáme. Jinak jsme teď hodně ve zkušebně a připravujeme nové písně. Věřím, že některá z novinek zazní i na letošní Benátské,“ sdílí jeho nadšení Martin Ďurinda, frontman kapely Tublatanka.

Neméně zajímaví budou i další interpreti, kteří v rámci slovenského večera zahrají. V programu totiž nechybí ani punkrocková skupina Iné Kafe s energickým zpěvákem Vladko Rohoněm za mikrofonem nebo již zmiňovaná oblíbená rocková kapela Tublatanka. Nejen návštěvníci z řad mužů pak zajisté ocení vystoupení krasavice Kataríny Knechtové. Na své si přijdou i milovníci moderně ztvárněného folklóru. V programu totiž nebudou chybět ani populární Kandráčovci, jejichž loňské slovenské open air turné navštívilo téměř 70.000 lidí.

O tom, že nebude nouze ani o české hvězdy zvučných jmen, svědčí již dříve oznámené kapely jako například Olympic, Divokej Bill, Rybičky 48, Vypsaná fiXa, Škwor, Mňága a Žďorp, BSP či Doga, písničkáři Jiří Schmitzer a Xavier Baumaxa, zpěvačka Lenka Filipová nebo zpěváci Miro Žbirka a Vašo Patejdl. Chybět samozřejmě nebude ani speciální stage pro mladé publikum, kde vystoupí například Marpo & TroubleGang, Mirai, Pokáč nebo rapeři Mc Gey a Lipo.

Dvoudenní vstupenku na 28. ročník hudebního festivalu Benátská! s Impulsem pořídíte aktuálně za zvýhodněnou cenu 1 590 Kč v předprodeji na nebo v síti Ticketstream. Za 3 590 Kč je zde pak k dostání také VIP varianta celofestivalové vstupenky zahrnující vstup do VIP stanu a VIP parkování. Nově jsou v prodeji také jednodenní vstupenky.

Ohodnoť článek

Štítky Liberec, Benátská, Nena, Pavol Habera, festival, Tublatanka, hudební skupina, Česko, vstupenka, Německo, tým, VIP, Miroslav Žbirka, Katarína Knechtová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Benátskou! s Impulsem dorazí německá zpěvačka Nena. Další nově ohlášenou hvězdou je Paľo Habera a Team  |  Kultura  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.