Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Motorkář se na křižovatce doslova zasekl pod kombajn, který mu nedal přednost. Jezdec utrpěl těžká zranění

Kombajn, který se valil po vedlejší silnici, nedal na křižovatce přednost motorkáři. Ten doslova zapíchl svoji motorku do přední části kombajnu. Při nárazu motorkář utrpěl velmi vážná zranění. Nehoda těžkého zemědělského stroje a motocyklu se stala na jižním Plzeňsku.

„Čtyřiašedesátiletý řidič zemědělského stroje jel od obce Řenče směrem na Příchovice. Z dosud zjištěných skutečnosti vyplývá, že při vjíždění do křižovatky z vedlejší komunikace nedal přednost v jízdě o dva roky mladšímu muži, který jel na motocyklu značky BMW ve směru od obce Kuciny na Přeštice,“ popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

„Motorkář utrpěl při nehodě středně těžká zranění. Záchranáři ho při vědomí transportovali na akutní příjem do plzeňské fakultní nemocnice Lochotín,“ informovala mluvčí záchranářů Mária Svobodová. Požití alkoholu u řidičů policisté vyloučili provedenými dechovými zkouškami. Způsobená škoda se odhaduje na 80 tisíc korun.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda motocyklu, střet motorky s kombajnem, nehoda kombajnu, kombajn, těžce zraněný motorkář, úraz, Plzeňský kraj, BMW, Fakultní nemocnice Plzeň, Řenče, Příchovice, Přeštice, Kuciny, Lochotín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář se na křižovatce doslova zasekl pod kombajn, který mu nedal přednost. Jezdec utrpěl těžká zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.