Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Mladého cyklistu smetl náklaďák, do nemocnice ho transportovali s velmi těžkým zraněním letečtí záchranáři

Velmi těžké zranění utrpěl cyklista, kterého poblíž Mlýnce na Tachovsku srazil nákladní automobil. U nehody zasahovala vedle pozemních záchranářů i letecká záchranná služba. Policistům se nejdříve nedařilo zjistit totožnost zraněného cyklisty.

„Mladého cyklistu s velmi těžkým zraněním transportovali letečtí záchranáři připojeného na umělou plicní ventilaci na oddělení Emergency do plzeňské fakultní nemocnice,“ informoval Vítězslav Sladký z krajské záchranné služby.

„Nehoda se stala na silnici č. 198 u Mlýnce poblíž dálničního nájezdu. S cyklistou se tam střetl dvaapadesátiletý řidič nákladního automobilu. Dechová zkouška na alkohol u řidiče nákladního automobilu měla negativní výsledek. U cyklisty nebylo možné dechovou zkoušku provést vzhledem k rozsahu zranění,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová. Až později policisté zjistili, že zraněným cyklistou je pětadvacetiletý muž.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky nehoda, střet cyklisty s náklaďákem, těžké zranění, letecká záchranná služba, Tachovsko, cyklista, úraz, nákladní automobil, okres Tachov, Mlýnec, Fakultní nemocnice Plzeň, Mlýnce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladého cyklistu smetl náklaďák, do nemocnice ho transportovali s velmi těžkým zraněním letečtí záchranáři  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.