Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Řidička na D5 nedobrzdila v koloně před jinou nehodou a narazila do kamionu. Zranila se motoristka a dítě

V koloně způsobené dopravní nehodou na dálnici D5 nedobrzdila řidička osobního automobilu. Narazila do zadní části kamionu, který stál před jejím vozidlem. Ve zdemolovaného osobáku byla řidička a dítě. Oba pasažéři utrpěli těžké zranění.  

První nehoda na dálnici D5 ve směru z Plzně na Prahu se stala na 58. kilometru dálnice a srazily se tam dvě dodávky. Před místem nehody se tvořily dlouhé kolony vozidel. Druhá nehoda se pak stala na 60. kilometru dálnice poblíž výjezdu z čerpací stanice Shell u Rokycan. Do kamionu tam narazil vůz značky Suzuki. „Záchranáři z místa transportovali třiačtyřicetiletou ženu a nezletilou osobu se středně těžkými zraněními na urgentní příjem FN Plzeň,“ uvedla Andrea Divišová ze záchranné služby.

„Z dosavadního vyšetřování zatím vyplynulo, že řidička osobního automobilu jedoucí ve směru na Prahu nedobrzdila v koloně způsobené jinou dopravní nehodou a narazila do nákladního automobilu.  Dechové zkoušky měly negativní výsledek. Dálnice je v místě události průjezdná levým jízdním pruhem,“ dodala mluvčí policie Hana Kroftová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, dálnice D5, nehoda na dálnici, nedobrzdila v koloně, těžké zranění., havárie, dálnice, Praha, Suzuki, Andrea Divišová, Fakultní nemocnice Plzeň, Plzeň, Rokycany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička na D5 nedobrzdila v koloně před jinou nehodou a narazila do kamionu. Zranila se motoristka a dítě  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.