Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Třiaosmdesátiletý řidič karavanu nedal na křižovatce přednost při odbočování vlevo a střetl se s osobákem

Doslova na kusy se rozpadl obytný vůz po střetu s protijedoucím osobním automobilem. Havárie se stala na Domažlicku. Viníkem nehody je třiaosmdesátiletý řidič karavanu, který na křižovatce nedal přednost při odbočování. Navíc udělal se svým rozměrnějším vozidlem ještě jednu jezdeckou chybu.

„Motorista při řízení obytného vozidla Fiat Ducato ve směru jízdy od obce Ohučov na obec Staňkov nedal při odbočování doleva přednost v jízdě protijedoucímu osobnímu vozidlu Škoda Fabia. Ten řídil čtyřiadvacetiletý muž ve směru jízdy od obce Křenovy na obec Ohučov. Následkem toho došlo ke střetu vozidel,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

„Při vyšetřování dopravní nehody policisté zjistili, že řidič obytného vozu projížděl křižovatkou v protisměru, přičemž si zkracoval oblouk potřebný pro řádné odbočení doleva na vedlejší komunikaci,“ vysvětlila policejní mluvčí. Havárie se obešla bez zranění. Alkohol vyloučila u obou řidičů dechová zkouška. Při dopravní nehodě vznikla na vozidle Fiat škoda ve výši 60 tisíc korun a na vozidle Škoda Fabia škoda 80 tisíc korun.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK / Policie ČR

Štítky nehoda, nehoda karavanu, srážka karavanu s obytným vozem, obytný vůz, Domažlicko, okres Domažlice, Škoda Fabia, Ohučov, Fiat, Fiat Ducato, Staňkov, Křenovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třiaosmdesátiletý řidič karavanu nedal na křižovatce přednost při odbočování vlevo a střetl se s osobákem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.