Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Právě teď je ideální čas uspořit na pojištění auta

PR článek

Pokud nejste spokojení s cenou za povinné ručení a havarijní pojištění, vše máte ve vlastních rukách. Podle aktuálních údajů společnosti Klik.cz, která denně srovnávání nabídky pojišťoven, ušetříte v průměru 7 až 15 procent. Stačí málo: využít služeb srovnávače pojistného a zajistit si nejlepší nabídku.

Zvláště v této době se každá ušetřená koruna hodí. A slevu vám nenabídne nikdo jen díky vaší usměvavé tváři. Musíte pro to něco udělat. V případě pojištění auta je to překvapivě málo. Stačí vyplnit základní údaje na webu nebo tam zadejte své telefonní číslo, a oni vám dokonce sami zavolají.

Čím to je? Pojišťovny prostě teď mají prostor pro boj o zákazníka. Pandemie jim nahrála, stát omezoval pohyb osob, méně se jezdilo, tedy i bouralo, pojištění jsme ovšem museli všichni platit dál.

„Podle našich expertních odhadů jsou nové pojistky v průměru o 7 až 15 % levnější. Neznamená to, že lidé nový předpis pojistného dostanou automaticky se slevou. To ne, motoristé si musejí nechat udělat srovnání, aby slevu získali,“ vysvětluje David Červenka ze společnosti Klik.cz.

Právě Klik.cz srovnává denně nabídky všech pojišťoven, má tedy detailní přehled o situaci na trhu a hlavně o aktuálních cenách pojistných produktů.

„Levnější pojistky lze získat prakticky od všech pojišťoven, nejen menších. Jinými slovy, pokud někdo chtěl ušetřit na povinném ručení či havarijním pojištění, právě teď má nejlepší příležitost,“ upozorňuje David Červenka.

Motorista z Jablonce šel přihlásit nové auto. V pojišťovně měl jak staré, tak i svou motorku. Jezdil bez nehod a platil jako hodinky. Nabídka zněla na 22 tisíc Kč. To mu přišlo až příliš drahé – pojišťoval ojetý VW Golf, 1,6 TDI. Pojišťovák ho ovšem překvapil, protože to byla údajně nabídka se všemi možnými slevami. Hádejte, na jakou cenu se dostal díky srovnávači... je to nejspíš výjimečný příklad, ale neplatí těch 22, nýbrž 14 tisíc Kč ročně za povinné ručení i havarijní pojištění. Zkusíte ho napodobit? Pak jděte na www.klik.cz.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Klik, pojištění, auto, doprava, povinné ručení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Právě teď je ideální čas uspořit na pojištění auta  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.