Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Motorkář se vážně zranil při střetu s autem. Předjížděl osobák, který náhle začal odbočovat vlevo

Těžké zranění utrpěl řidič na motocyklu, který se střetl s osobním automobilem. Nehoda se stala při předjíždění na silnici II/605 ve směru od Rokycan na Ejpovice.

„Dvaačtyřicetiletý řidič motorky značky Yamaha předjížděl osobní automobil značky Peugeot, které začalo odbočovat vlevo a došlo ke střetu. Motorkář narazil do levých zadních dveří vozidla. Muž na motocyklu utrpěl zranění a byl převezen k ošetření do nemocnice,“ popsala nehodu mluvčí policie Eva Červenková. Podle slov Vítězslava Sladkého z krajské záchranné služby utrpěl středně těžké zranění a záchranáři ho transportovali na urgentní příjem do fakultní nemocnice.

V osobním vozidle cestoval s řidičem ještě dva spolujezdci, všichni vyvázli bez zranění stejně jako řidič. Alkohol na místě vyloučila dechová zkouška. Přibližná škoda 150 tisíc korun. Přesnou příčinou a okolnostmi dopravní nehody se zabývají policisté z Dopravního inspektorátu Rokycany.

Ohodnoť článek

Foto Hasiči Železná Ruda

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, srážka osobáku s motorkou, záchranáři, nedání přednosti, úraz, Rokycany, Ejpovice, Peugeot, Yamaha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář se vážně zranil při střetu s autem. Předjížděl osobák, který náhle začal odbočovat vlevo  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.