Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dálnici D5 časně ráno ochromila nehoda dvou automobilů, dva řidiči se těžce zranili

Provoz na dálnici D5 ochromila dnes časně ráno nehoda svou osobních automobilů. Do již nabouraného vozidla převráceného na střechu narazil druhý automobil. Záchranáři transportovali do nemocnice dva těžce zraněné řidiče. Dálnice byla v místě nehody zcela neprůjezdná.  

 Nehoda se stala před čtvrtou hodinou ranní na 53 kilometru dálnice ve směru na Rozvadov. „Dvacetiletý řidič vozu značky VW Golf narazil do vozu Škoda Rapid, který řídila čtyřiačtyřicetiletá motoristka. Oba řidiči utrpěli zranění. Alkohol u řidičky vyloučila dechová zkouška, u muže byl vzhledem k závažnému zranění nařízen odběr krve. Příčina nehody se vyšetřuje,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová. Provoz na dálnici se podařilo plně obnovit po šesté hodině ranní.  

„Záchranáři transportovali z místa nehody mladého muže do plzeňské fakultní nemocnice s těžkým zraněním. Ženu jsme převezli se středně těžkým poraněním do Rokycanské nemocnice,“ uvedl pracovník operačního střediska záchranné služby.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky nehoda, dálnice D5, střet osobních automobilů, těžké zranění, havárie, dálnice, úraz, Fakultní nemocnice Plzeň, Rokycanská nemocnice, a.s., Volkswagen Golf, Rozvadov, Škoda Rapid

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dálnici D5 časně ráno ochromila nehoda dvou automobilů, dva řidiči se těžce zranili  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.