Počasí dnes13 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hlavní tah od přechodu Folmava ochromila nehoda kamionu, ten porazil i strom přes vozovku

, aktualizováno 11. června 2021, 17:54

Nehoda nákladní soupravy ochromila dnes v podvečer provoz na silnici I/26 nedaleko od Babylonu na Domažlicku. Pod kamionem se utrhla krajnice. Při nehodě spadl jeden strom přes silnici. Aktuálně je provoz veden kyvadlově. Předpokládá se ale, že komunikace bude v důsledku odstraňování následků nehody uzavřena pro veškerou dopravu od 19.00 minimálně do 23.00 hodin.

„Řidič soupravy jel od hranice se SRN směrem k Babylonu. Najel na pravou krajnici, ta se pod tíhou nákladní soupravy uvolnila a kamion vyjel do silničního prikopu. V něm vozidlo postupne narazilo do čtyř stromů. Jeden z nich padl přes komunikaci," uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Silnice je proto v tuto chvíli neprůjezdná. „Doprava je nyní řízena kyvadlově. Přibližně od 19.00 hodin začne vyproštěni kamionu, kdy se předpokládá, ze bude komunikace zcela uzavrena po dobu čtyř hodin. Měla by být vyznačena objízdná trasa, a to pro osobní automobily přes Maxov a Českou Kubici, pro nákladní automobily povede přes Všeruby a Lískovou," upozornila mluvčí policie. Nehoda se obešla bez zraneni, alkohol vyloučila provedená dechová zkouška. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Plzeňského kraje

Štítky nehoda, nehoda kamionu, strom přes silnici, silnice I/26, havárie, strom, Babylón, okres Domažlice, Německo, silnice, Česká Kubice, Maxov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hlavní tah od přechodu Folmava ochromila nehoda kamionu, ten porazil i strom přes vozovku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.