Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mladý řidič Audi nezvládl jízdu na mokré silnici, narazil do stromů, do mostku a vážně se zranil

Na mokré vozovce havaroval osmnáctiletý řidič vozu Audi A3 a způsobil si velmi těžké zranění. Nehoda se stala v úterý večer v 21.35 hodin na nechvalně známém úseku silnici I/22 mezi Kdyní a Domažlicemi. Na místě zasahoval vrtulník letecké záchranné služby.

Řidič vozu značky Audi jel po rovném úseku ve směru od Kdyně na Domažlice a nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu vozovky. „Dostal s vozidlem na mokré komunikaci smyk, vjel za pravou krajnici, kde v silničním příkopu narazil do listnatých stromů a dále narazil do tělesa mostku. Poté se s vozidlem převrátil na střechu,“ popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Při dopravní nehodě utrpěl mladý řidič těžké zranění, záchranáři ho letecky přepravili do nemocnice v Plzni. „Při transportu na oddělení emergency byl muž v bezvědomí na řízené plicní ventilaci,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. Vzhledem k závažnému zranění nemohli policisté provést dechovou zkoušku. Byl proto nařízen odběr krve. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 40 tisíc korun, na svršku silničního příkopu vznikla škoda dva tisíce korun, na mostku pět tisíc korun.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, zraněný řidič, náraz do mostku, náraz do stromu, vrtulník, letecká záchranná služba, Domažlicko, Audi, úraz, Domažlice, Kdyně, Audi A3, silnice, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Richard Schmidtmajer

Jo, jo, čtyři nuly na kapotě a pátá za volantem.

Čtvrtek, 13. května 2021, 07:54Odpovědět

Mladý řidič Audi nezvládl jízdu na mokré silnici, narazil do stromů, do mostku a vážně se zranil  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.