Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Senior utrpěl vážné zranění hlavy při střetu bavoráku s návěsem náklaďáku

Dva lidé se zranili při střetu osobního vozu značky BMW s nákladním automobilem. Nehoda se stala u železničního nadjezdu nedaleko od Švihova na Klatovsku. Osobák skončil po nárazu do náklaďáku v protisměru v příkopu.

„Záchranáři ošetřili dva zraněné. Sedmasedmdesátiletý muž utrpěl zranění hlavy s poruchou vědomí. Se zajištěnými dýchacími cestami jsme ho převezli pozemní cestou s lékařem na Emergency do plzeňské fakultní nemocnice. Další spolujezdkyně utrpěla lehčí zranění. Převezli jsme ji do fakultní nemocnice v Plzni na Borech,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Nehoda se stala na silnici I/27 nedaleko Švihov. „Krátce po třinácté hodině jel řidič z Přešticka s vozidlem značky BMV, ve směru od Plzně na Klatovy. Zatím z nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde narazil do návěsu nákladního automobilu. Po nárazu vjel s vozidlem vlevo mimo vozovku,“ popsala nehodu mluvčí policie Dana Ladmanová.

U řidiče nákladního automobilu měla dechová zkouška negativní výsledek. Zraněný řidič osobního automobilu se s ohledem na zranění nemohl podrobit dechové zkoušce a byl nařízen odběr jeho krve.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda osobáku, nehoda se zraněním, nehoda nákladního automobilu, složky IZS, nehoda kamionu, Klatovsko, BMW, úraz, nákladní automobil, Švihov, okres Klatovy, Fakultní nemocnice Plzeň, Plzeň, Klatovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior utrpěl vážné zranění hlavy při střetu bavoráku s návěsem náklaďáku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.