Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Tři sražené osobáky na Plzeňsku, na Domažlicku se zase střetly v mlze čtyři náklaďáky

Tři osobní automobily se srazily dnes odpoledne u Všerub na Plzeňsku na silnici I/20. Záchranáři z místa nehody transportovali do nemocnice dva zraněné. Už ráno se střetly v mlze čtyři kamiony u Draženova na Domažlicku. Ani tato nehoda se neobešla bez zranění.

U Hunčické křižovatky mezi obcemi Úněšov a Plzeň podle prvotních informací osmadvacetiletá řidička vozu značky AUDI zastavila za již stojícím automobilem. „Za ní jedoucí osmatřicetiletý řidič se Škodou Octavia vůz nedobrzdil, strhl řízení doleva, kde se v protisměru střetl s vozidlem tovární značky Mercedes, které řídila šestašedesátiletá žena. Alkohol na místě vyloučily dechové zkoušky u všech řidičů. Komunikace bude uzavřena ještě minimálně jednu hodinu,“ uvedla mluvčí policie Ivana Jelínková.

Záchranáři z místa nehody transportovali řidiče Škody a řidičku Mercedesu na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice. Oba byli při vědomí a utrpěli lehké zranění,“ informovala Andrea Divišová ze záchranné služby.

Při ranní nehodě mezi obcemi Březí a Draženov se střetla čtyři nákladní vozidla. Jednu osobu si převzala do své péče záchranná služba. Muž utrpěl lehké zranění a záchranáři ho transportovali do Domažlické nemocnice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, nehoda osobáku, srážka kamionů, Plzeňský kraj, okres Domažlice, úraz, Draženov, Mercedes-Benz, Všeruby, Audi, Fakultní nemocnice Plzeň, Andrea Divišová, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři sražené osobáky na Plzeňsku, na Domažlicku se zase střetly v mlze čtyři náklaďáky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.